Konsultointipalvelut

Voit tilata fengshui-konsultin kotikäynnille, niin katsomme yhdessä kotiasi ja elämäntilannettasi. Ennen konsultointia tarvitsen kaikkien perheenjäsenten tarkan syntymäajan (kyllä, myös kellonajan jos löytyy!) sekä asunnon pohjapiirroksen. Varaa kotikäyntiin aikaa 1,5-2 tuntia. Saat 2-3 viikon sisällä tarkan raportin sekä suositukset siitä, mitä asioita kotonasi olisi hyvä muuttaa ja mitkä asiat ovat jo oikealla tolalla.

Hinnoittelu riippuu asunnon koosta sekä perheenjäsenten lukumäärästä. Kun otat yhteyttä näiden tietojen kera, niin teen sinulle tarjouksen. 

Fengshui-konsultoinnin sisällöt ja alkaen-hinnat:

  • Täysi konsultointi, joka sisältää kotikäynnin, henkilökohtaiset astrologiset lyhyttulkinnat kaikille perheenjäsenille, kirjallisen raportin ja muutosehdotukset sekä kaukotyönä tehtävän energiapuhdistuksen. Hinnat alkavat noin 295 euroa / 2 hengen talous, 70 neliöön asti. Kysy tarjousta oman asuntosi koon ja perheenjäsenten lukumäärän mukaan!

  • Neuvontakäynti on hyvä vaihtoehto, jos sinulla on kotonasi tietty paikka, johon kaivataan apua. Ei sisällä kirjallista raporttia, ongelma ratkotaan paikan päällä. 65 eur/h.

  • Energiapuhdistus kaukotyönä 65 eur/per kohde. Energiapuhdistus sisältää maasäteilyn ja muiden asuntoon vaikuttavien energioiden kartoituksen ja poiston kaukotyönä. Pohjapiirros tarvitaan. Saat sähköpostitse lyhyen kirjallisen/kuvallisen raportin löydöksistä.

  • Astrologinen kartoitus ja tulkinta, kiinalaisen Neljän Pilarin BaZi-astrologian mukaan. Laaja kirjallinen raportti 135 euroa, n. 25 sivua, suppeampi raportti 75 euroa, n. 10-15 sivua. Varsinkin laaja tulkinta vaatii tietoa ihmisen elämän käännekohdista, sillä se kaivautuu syvälle näiden käännekohtien merkityksiin.

  • Laajassa astrologisessa raportissa tutkitaan luonteenpiirteiden lisäksi koko elämän ajalle osuvat 10-vuoden onnenpilarit ja erikoistähdet. Sekä lyhyessä että laajassa tulkinnassa määritetään ns. henkilökohtaiset auttavat ja vältettävät elementit, joiden perusteella kullakin meistä menee välillä paremmin ja välillä heikommin. Kaikki on kirjoitettu tähtiin! Ja minun tehtäväni on välittää tuo viesti sinulle.

  • Hinnat sisältävät ALV-veron 24 %. Jos käyntikohde on Turun ydinaluetta kauempana, matkakulut lisätään hintaan. Teen konsultointikäyntejä myös Helsinkiin, kysy sopivaa ajankohtaa! Laskutus tapahtuu osuuskunnan kautta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti