Sivut

tiistai 20. maaliskuuta 2018

Voimalauseita riittämättömyyden keskelle

En olisi parikymmentä vuotta sitten uskonut, kuinka mielenkiintoisiin ihmisiin törmään elämäni aikana. Etenkin sen jälkeen, kun aloin tutustua fengshuihin ja sitä opiskella, on elämääni tullut ihmeellisiä ihmisiä, joilla on erikoisia taitoja. 

Yksi on perehtynyt enkeleihin, toinen pystyy tiedonjanossaan opiskelemaan mitä vaan, yksi on kävelevä valopilkku, joka tuo väriä ihmisten elämään. Tuttavistani löytyy äänimaljataiteilijaa, reikihoitajaa, varputaitajia ja parantajia. Joillakin on luonnostaan selvänäköisyyttä ja herkkyyttä aistimaan tunnelmia, entisiä elämiä myöten. Ja on tuttavissani tätä nykyä aika monta fengshui-konsulttiakin, joilla on taito hyppysissään ja syvällinen ymmärrys elämästä ja energioista. 

Yksi näistä ystävistä, joiden kanssa itse opiskelin fengshuita, on Pia Pulkkinen. Hän sai elämäänsä uuden suunnan fengshuin kautta ja toimii nyt henkisenä valmentajana Kuuntelen Sinua -yrityksessä. Hänelle voi soittaa murheineen ja huolineen ja hän auttaa sinua eteenpäin henkisissä solmutilanteissa. Pia kirjoittaa myös henkilökohtaisia voimaluentoja, joissa hän tutkii ihmisen auraa ja aistii senhetkistä tilannetta. Tämän pohjalta hän kirjoittaa voimalauseita juuri kyseiselle henkilölle ja juuri hänen tilannettaan koskien. Löydät lisätietoja Piasta, voimaluennasta ja hänen muusta toiminnastaan täältä: Kuuntelen Sinua -verkkosivut.

Sain Pialta oman voimaluentani hetkellä, jolloin olin hyvin väsynyt ja koin suurta riittämättömyyden tunnetta. Tehtävälista pääni sisällä pullisteli ja ajatukset kieltämättä yrittivät syyllistää minua siitä, etten olekaan supersankari, joka hoitaa kaiken yhtä aikaa. Sellainen pieni tai isompi ärsyttävä korvamato on varmasti tuttu meille kaikille. Se on nimeltään Pitäisi.

Pitäisi siivota ja rempata ja järjestää. Pitäisi painaa duunia tehokkaasti ja tienata rahaa. Pitäisi saavuttaa uratavoitteet ja tehtailla uusia. Pitäisi markkinoida, tehdä yhteistyötä ja tuottaa sisältöä. Pitäisi luoda uutta ja tehostaa vanhaa. Pitäisi olla aktiivinen somessa ja päivittää joka kanavaa ja tuubia. Pitäisi seurata jokaista FB-ryhmää ja lukea kaikki mailit. Pitäisi suunnitella tulevaisuutta, unohtaa menneet ja elää tätä päivää. Pitäisi panostaa parisuhteeseen ja yhteiseen aikaan, olla oikeasti läsnä. Pitäisi lukea kaikki maailman mahtikirjat ja katsoa kaikki maailman kehutut tv-sarjat. Pitäisi opiskella lisää ja kehittää taitoja. Pitäisi tehdä koko ajan ihan pirusti asioita, tässä maailman kiihtyvässä vauhdissa.

Siinä kaiken keskellä pitäisi vielä syödä ja liikkua oikein ja näyttää hehkeältä ulospäin ja mielellään sisältäpäin myös. Aina ei vaan jaksa.

Mitä ystäväni Pia sitten aurastani näki tällaisella hetkellä ja miten hän minua neuvoi? (Tiivistelmä alla.)

"Opettele elämään tässä hetkessä, älä lukitse tapahtumia liian voimakkaasti vaan anna kaiken tulla omalla painollaan. On tärkeää, ettet menetä uskoa itseesi. Jos jokin ei toimi, vielä ei ollut sen aika. Ole kärsivällinen. Kauan kestää kulkusi onneen. Kulje rauhassa, älä hätäile. Tee asioita, joiden takana voit seistä. Tulevaisuus voi olla ihmeellinen, taivaalliset konstit ovat yllättäviä." 

Pia sisällyttää voimaluentaan myös viestin enkeleiltä enkelikortteja käyttämällä. Päällimmäiseksi mieleeni jäikin enkeleiden viesti: "Palkitse itsesi. Olet antanut itsestäsi paljon viime aikoina ja nyt on sinun aikasi saada. Olet tehnyt paljon kovaa työtä ja ansaitset nyt palkinnon. Palkitsemalla itsesi huomaat, miten sisäinen lapsesi nauttii ja energiatasosi kohoaa. Pidä vaikka vapaapäivä tai osta itsellesi jotain". 

Ja lopuksi: "Ota aikaa itsellesi palkitaksesi itsesi jollain sinulle merkityksellisellä tavalla. Tämä antamisen ja saamisen tasapaino on olennainen pitääksesi energiasi, mielialasi ja motivaatiosi korkealla. Pidä huoli siitä, että arvostat kaikkea sitä, mitä olet tehnyt."

Jos ei kissa itse, niin kuka sitten. Näinhän se on, että me itse olemme vastuussa omasta hyvinvoinnistamme ja erinomaisuutemme näkemisestä. Harva sitä tulee sinulle suoraan antamaan tai sanomaan. Tehtävälistani ei ole eilisen ja tämän päivän aikana yhtään lyhentynyt tai keventynyt, mutta voin itse valita kuinka siihen asennoidun. Voin valita piiskaanko itseäni vai hellinkö itseäni ja pidän hauskaa sisäisen lapseni kanssa. Mihin se muuten on hävinnyt?

Tätä voimaluennan sisältöä ja enkeleiden terveisiä täytyy kyllä miettiä. Palkitse itsesi. Mitä se voisi olla? Kävisinkö ostamassa jotain extraspecial-herkkujäätelöä? Haluaisin kyllä kovasti sen upean, mutta törkeän kalliin vaaleanpunaisen Second Female -villatakin, mutta voiko sellaiseen haaskata rahojaan, kun on muitakin kuluja? Osallistuisinko uudelle kurssille? Tiedän jo, mikä kurssi polttelee mielessä. Vaan saako ostamalla oikeasti onnea, on se kysymys, jota myös pohdin. Huomaatko, saan myös itseni palkitsemisesta stressiä pintaan...

Näin muuten toissa yönä unta, että olin keittämässä kahvia noin 20:lla eri espresso-kahvipannulla. Nehän tietysti keittivät yli, kun taas osassa ei kahvi noussut ollenkaan. Alitajuntani viisaasti osasi kertoa, että joskus yksi hyvin ja hartaasti keitetty kahvi on parempi kuin monta pussillista pikakahvia - tai hellalle yli kiehunut kahvi, joka vaan savuttaa. Pieni, yksinkertainen ja oikein mitoitettu toiminta tuottaa parempaa tulosta kuin se, että yrittää pitää kaikki pallot ilmassa ja jonglöörata henkensä pitimiksi.

Taidan tänään vääntää vaan velvollisuuksia pois tieltä ja ottaa sitten huomisen vapaaksi. Miehelläkin on silloin vapaapäivä. Ehkä voimme yhdessä sitten käydä niitä tavara- ja paperikasoja läpi, pestä pyykkiä, suunnitella ja editoida uusia fengshui-videoita - tai sitten... keskittyä elämään tässä hetkessä, olla läsnä toisillemme, ilman kännykän tai tietokoneen vaativia piippauksia. Millä keinolla saisi ajatukset offline-tilaan, äänettömälle? 

Kenties Tira mi su - nosta minut kattoon. Jälkkäri ja kunnon leffa sekä endorfiinien ja serotoniinin tankkaus. Sitä se palkitseminen nyt voisi varmaan olla. Jos saan nuolla jälkiruokakipon, niin sisäisen lapsen suupielet nousevat automaattisesti ylös!

PS: Jos sinäkin kaipaat voimaa omaan päivääsi, tilaa Pian voimaluenta täältä: Tilaa oma voimaluenta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti