Sivut

lauantai 2. toukokuuta 2015

Fengshui-askeleita arjessa

Tule seuraamaan "mun fengshui-elämää" my fengshui life -blogiini! Kyseessä on varsinainen fengshui-arjen "tosi-tv-blogi", eli kerron minkälaisia askeleita olen itse ottanut fengshuin saralla omassa arjessani ja omassa kodissani. Välillä saatan ryhtyä saarnamieheksi ja kertoa mitä ei ainakaan saisi tehdä, jos haluaa kotinsa chi-energiat kohdilleen. Ja todennäköisesti välillä vaan kerron mitä tuli ostettua kotiin ja onko ostos viiden elementin mukainen vai tuliko mentyä intuitiivisesti tarjousten perässä...

Fengshui on elinikäinen oppimisprosessi, jossa aina ei ole oikeaa ja väärää vastausta, vaan kokeilua yrityksen ja erehdyksen kautta. Sillä tavalla se on itsekin muotoutunut tuhatvuotisen historiansa aikana. Ei ollut Mooseksen kymmentä käskyä suoraan salamana taivaalta, vaan sukupolvet toistensa perään huomasivat omassa arjessaan mikä toimii, mikä ei. Meillä on etuna se, että tietoa on ehtinyt kerääntyä paljon tähän päivään mennessä!

Tätä käytännön kokeilujen tietä lähden itsekin raportoimaan. Opiskelen fengshui-konsultiksi, painoarvona intuitiivinen fengshui, joka keskittyy negatiivisiin ja positiivisiin energioihin/säteilyihin ja niiden kartoittamiseen heilurityöskentelyn ja energia- ja tilapuhdistuksen keinoin.

Welcome aboard! Ehkä saamme myös sinun kotisi fengshuit kohdilleen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti