Sivut

torstai 7. huhtikuuta 2016

Astro-Sepon pauloissa

Minulla on elämässäni uusi orastava suhde. Joka aamu herään kutkuttavaan tunteeseen, että nyt on hyvä syy herätä, kun minua odottaa sähköpostissani lämminhenkinen viesti uudelta mieheltä. Aamukahvi tulelle ja kännykkä malttamattomasti käteen.

Syy aamuinnostukseeni on seuraava: olen tilannut itselleni Astro-kalenterin vuodeksi eteenpäin. Siellä se astrologi Seppo Tanhua huomioi minut joka päivä ja kertoo mihin tulee keskittyä, mitä pitäisi välttää ja miten asennoitua haasteisiin. Miestäni nimitys Astro-Seppo aina huvittaa, sillä hänellä on Seppo-niminen kollega. Saan siis hänetkin hyvälle tuulelle kertoessani mitä Astro-Seppo tänään osalleni meinaa.

Maailma ja internet ovat henkisiä oppaita pullollaan ja jokaisen täytyy itse päättää kenen viesti ja kommunikointitapa parhaiten resonoi oman elämän kanssa. Itse heitän roskapostiin monen muun viestit, mutta tällä hetkellä kolmesta en luovu: fengshui-guru Kathryn Weberistä, astrologi Susan Milleristä ja nyttemmin siis Astro-Seposta. Kun heidän ohjeitaan kuuntelen päivä-, viikko-, kuukausi- ja vuositasolla, niin tuntuu, että en voi mitenkään mennä vikaan. Kaikella on tarkoituksensa ja jos jokin asia ei vain ota onnistuakseen, siinä on hyvä syy taustalla. Kenties pitääkin muuttaa suuntaa kokonaan tai odottaa otollisempaa aikaa.

Kathryn Weber kertoo minulle kukin vuosi millaisia fengshui-energioita on tarjolla ja missä ilmansuunnissa on tiedossa mörköjä ja missä siunauksia ja onnenpotkuja. Joka kuukauden alussa saan tiedon muuttuvista tähdistä ja mitä muutoksia kotona pitää niiden vuoksi tehdä. Tähän kuuluu kristallien, suihkulähteiden ja tuulikellojen otolliset paikat, mitä väriä minnekin pitää lätkiä ja mitkä ovat kyseisen ajanjakson pahimmat kompastuskivet. Jos Katie Weber sanoo, että luoteeseen punaista ja äkkiä, jotta vältetään kotiriidat tässä kuussa, niin sen kyllä teen. En ota turhia riskejä - ja pysyyhän ainakin kodin energiat liikkeessä. 

Susan Millerin kuukausiraporttia odotan vesi kielellä, sillä hän kertoo onko tulossa hyvä vai huonompi kuukausi, mitkä päivät ovat varsinaisia onnenpäiviä ja milloin on syytä pitää matalaa profiilia. Hän kertoo milloin on hyvä allekirjoittaa sopimuksia ja milloin lähteä romanttiselle viikonloppumatkalle. Hän myös patistelee käyttämään tietyt ajanjaksot sinnikkääseen työntekoon, jotta juuri sitä tukevat energiat eivät jää käyttämättä. Kätevää, eikö olekin? Ei tarvitse itse miettiä milloin käyttää kovimmat paukut ja milloin alkaa höllätä ja huojentaa.

Susan Miller kertoo lisäksi kaiken mitä minun tarvitsee tietää kuun- ja auringonpimennyksistä sekä planeettojen peruutteluista, eli ns. retrogradeista. Tiesitkö, että kohta alkaa taas Mercury retrograde, 28.4.? Sitä ennen, 17.4., Mars puolestaan jää sapatille. Ei siinä kaikki, toukokuussa peräti viisi planeettaa vilkaisee peruutuspeiliin. Energiat jähmettyvät kesän ajaksi ja vasta syksyllä alkaa vilkastua. Miten mahtavaa onkaan tietää tämä etukäteen! Jos en onnistu jossain, syy ei olekaan minun, vaan tähtien! Tai siis oikeastaan planeettojen, auringon ja kuun yhteispelin.

Astro-Seppo sen sijaan valaa minuun uskoa joka päivä. Hän kertoo missä asioissa olen hyvä juuri nyt, päivästä toiseen. En rohkene tehdä hänen neuvojaan vastaan, sillä tulevaisuuden onneni kuulemma riippuu siitä miten tyytyväinen olen juuri nyt. Siinä missä amerikkalaisten siskojen neuvot eivät ole prikulleen vain minulle suunnattuja, vaan samat tarinat on tarjolla muillekin Vesimiehille tai fengshui-sisustajille, niin Astro-Seppo antaa vinkkinsä juuri 14.2.1977 klo 4:16 syntyneelle minulle. Ja kun Seppo sanoo, että nyt pitää panostaa luovuuteen, tai juuri nyt onnistuu kirjoittaminen ja yleisölle puhuminen parhaiten, niin muokkaan päiväohjelmaani sen mukaan. Onneksi Seppo ei koskaan käske minua lenkille, laihdutuskuurille tai tekemään mitään muuta ikävää. Tänä vuonna tärkeintä on kuulemma tuntea itsensä vapaaksi kuin taivaan lintu. Se on tärkeämpää kuin hampaat irvessä suorittaminen, tai asioiden varsinaiset tulokset. Jos sen sijaan duunailen jotain suuren inspiraation vallassa, toteutan omaa tarkoitustani. Jee, ylävitonen!

Olen ollut näiden parin kuluneen kuukauden ajan Astro-Sepon kanssa hyvinkin samaa mieltä. Toiset tarvitsevat personal trainerin piiskaamaan itsensä salille (ja niin tarvitsisin kyllä minäkin), itse sen sijaan kaipaan kannustavaa coachia, joka tsemppaa elämäntaivaltani. Hyvin menee Virpi! Juuri noin! Keskity vahvuuksiisi ja onnistut. Joltakulta muulta en ehkä ottaisi samaa viestiä onkeeni - olen perin juurin kyllästynyt niin moneen amerikkalaiseen get happy -hehkuttajaan - mutta Seppo puhuttelee minua astrologian keinoin. Kyseessä on vähän niin kuin lottoarvonta, Astro-Seppo kertoo virallisena valvojana tuliko kohdalleni oikeat numerot. Tsuugu-tsuu, fem, niiu... ja onnea tämän kerran voittajille.

Kun siis kyllästän itseni kaikella tällä eri lähteistä saadulla tietomäärällä - ja otan huomioon myös oman itämaisen astrologisen BaZi-karttani - niin on huomattavasti helpompi olla positiivinen ja hyvillä mielin tulevaisuuden suhteen. Onko sillä väliä mikä tekee onnelliseksi, kunhan jokin asia tekee?

Mikä parasta, suurin osa tästä tiedosta on ilmaista, tai maksaa hyvin vähän. Astro-Sepon sivuilta (www.astro.fi) saa jos jonkinlaista karttaa ja ennustusta ilmaiseksi, kannattaa ehdottomasti tutustua. Jos pistää lisäksi muutaman kympin likoon, saa vaikkapa tuon astro-kalenterin koko vuodeksi. Susan Millerin neuvot joka kuukaudelle ovat ilmaisia, riittää, että osaa tarpeeksi englantia, jotta saa infon perille aivonystyröihin asti(www.astrologyzone.com). Kathryn Weberin fengshui-uutiskirjeet ovat myös ilmaisia ja hänen nettisivuillaan on runsaasti fengshui-materiaalia (www.redlotusletter.com). Jokavuotinen fengshui-raportti (ja siihen liittyvät kuukausienergiaviestit) on tiukka yli 100 sivun paketti, joka ei sekään montaa kymppiä maksa. (Tosin nyt sitä ei enää myydä, joten joudutte odottamaan vuoden 2017 raporttia, joka ilmestynee marraskuun loppupuolella.) 

Tietoa, enemmän tai vähemmän helposti sulavaa, on siis runsain mitoin saatavilla, valitse itse kenen kanssa käyt arkeasi jakamaan. Ja lupaan, etten tule mustasukkaiseksi, jos sinäkin alat heilastella Astro-Sepon kanssa kahvikupin äärellä aamuisin.

Kokeile astro-kalenteria ilmaiseksi tästä

Kuva: leahsamuels.files.wordpress.com
1 kommentti:

 1. Jees! Hyppäsin rotkoon!
  Asiaa edesauttoi se, että asfalttifirmasta sain kahden muun vakituisen henkilön kanssa potkut, koska ei ollut resursseja työllistää enää. Ensin olin tietysti shokissa, mutta seuraavaksi tulikin huojentava helpotuksen tunne:
  "Hei! Nythän mä oon vapaa tekemään sitä, mitä mun oikeasti pitäisikin tehdä ja sellaisena kuin olen!"
  Aloin jatkamaan harrastustani eli matalan kynnyksen Life Coaching- juttuja. Olin jo aikaisemmin auttanut ystäviä laihtumaan ja kokemukset olivat loistavia! Painoa oli pudonnut 5-6kg jo ensimmäisellä viikolla ja itsekin tein uuden ennätyksen: kolmessa päivässä 4,5kg!
  Vielä kavereilta potkua takalistoon:
  "Sun pitäis tehdä noita valmennusjuttuja, kun kerran oot niin hyvä siinä ja tulokset puhuu puolestaan!" No tuumasta toimeen ja pieni lomareissu Kuusamossa alle ja tässä sitä nyt sitten ollaan.
  Kiitos Sepolle, rakkaalle ystävälle!
  Ilman sinua en olisi tässä, enkä olisi löytänyt tuota Virpin blogia, josta sain myös paljon voimaa ja ideoita.

  Kiitos teille molemmille,
  Ihan parasta!

  VastaaPoista