Sivut

sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Sähköä ilmassa, vettä tulvillaan

Jos jotain olen viime aikoina oppinut niin sen, että mikään ei ole sattumaa. Koko maapallo tuntuu olevan veden alla.

Katsoin Astro-Sepon blogin suosituksesta dokumentin sähkömagneettisesta säteilystä, maapallon hertsitaajuudesta ja kännyköiden ja puhelinmastojen aiheuttamista terveysongelmista (Linkki dokumenttiin: Resonance - Beings of Frequency, ja linkki Astro-Sepon blogikirjoitukseen: tutkittua tietoa värähtelyn muutoksesta maapallolla) 

Dokumentti kuitenkin tyssähti tekniseen vikaan kesken katselun enkä vatsakipuisena voinut muuta kuin jäädä torkkumaan sohvalle. Kun mies tuli kotiin ravintolaillalliselta ja oli aika mennä nukkumaan, luonto aloitti valtavan sähköshown. Katsoimme ikkunasta toista tuntia jatkuvaa salamatykitystä, joka kirvoitti huulilta monet ooh:t ja aah:t. Vettä ei tullut pisaraakaan, vaikka ilma oli paksuna kosteudesta. Kuulemma tyypillinen ilmiö Italiassa, taivas purkaa sähkövaraustaan St Elmoksi nimitetyssä salamoinnissa (wikipedia: Elmon tuli).

Eilen illalla päätin katsoa dokumentista uupumaan jääneen viimeisen puolituntisen. Tällä kertaa pääsin ongelmitta loppuun asti. Eipä kestänyt aikaakaan kun taivaalla alkoi taas vilkkua ja viuhahtaa ja keskellä yötä taivas jyrähti kolmesti kuin olisi pommeja räjäytelty. Jotenkin tuntui, että tässä dokumentin ja salamoinnin ajoituksessa on nyt jokin viesti ja ehkäpä minun on kirjoitettava aiheesta.

Juuri ennen pahinta räiskettä kävin sammuttamassa päälle unohtuneen wifin: sillä jos dokumentti ei muuta aiheuttanut, niin ainakin epäluuloisen asenteen langattomia, näkymättömiä aaltoja ja säteilyjä kohtaan. Jo fengshuin myötä olen tutustunut sähkömagneettiseen säteilyyn ja maaperästä kumpuavaan energiaan, mutta ihmisen oma toiminta on miljoonakertaistanut säteilyn viimeisten 30 vuoden aikana. Olemme siis käytännössä täysin säteilytettyjä päästä varpaisiin ja etenkin aivoissa tikittää aikapommi, kun kännykkä kuumentaa aivokoppaa ja estää parantavan melatoniinihormoonin muodostumisen kehossa. 

Sanonta uni on lääkettä ei voisi pitää paremmin paikkaansa: sen minkä elämä kuluttaa, uni parantaa. Meissä pimeän aikaan muodostuva melatoniini auttaa taistelussa mm. vapaita radikaaleja ja syövän esiastesoluja vastaan. Voisi myös sanoa, että enemy is within, eli vihollinen löytyy sisältämme, samoin kuin siihen sopiva korjaussarja. Harmi vain, että ympärillämme oleva tiheä sähkömagneettinen säteily estää kropan normaalin toiminnan, ja uhkaa jopa mehiläispolojen olemassaoloa ja navigointitaitoja. En tiennytkään, että mehiläisten elämäntehtävä ja korkein tarkoitus on hedelmöittää koko maapallon ruokakasvit, jotta ihmiskunta pysyy ylipäätään elossa. Jos en uskoisi onnellisiin loppuihin, tässä vaiheessa voisi jo heittää kädet ilmaan ja sanoa, että olemme tuhoon tuomittuja.

Aamun uutiset eivät olleet mieltäkohottavia nekään. 35 kilometrin päässä sijaitseva naapurikaupunkimme Livorno oli jäänyt trooppisen myrskyn kouriin, autot ja talot olivat täysin veden alla ja kuolonuhrien määrä kasvoi koko ajan. Pahimmin kävi sille perheelle, jonka koti oli rakennettu notkelmaan maanalaisen joen lähettyville. Joki tulvi massiivisella voimalla, vesi nousi jopa neljä metriä kakkoskerrokseen asti ja alimmassa kerroksessa asunut perhe hukkui omaan kotiinsa. Nyt sama sykloni on matkalla Roomaan, jossa tiet ja metrot tulvivat jo. Kuin ihmeen kaupalla me tässä välissä säilyimme lähes kuivina. Se mikä vielä muutama päivä sitten oli kaukaista Texasin hurrikaanikamaa, olikin yön aikana ilmaantunut kotiovelle. Vähän sama kuin Turussa viime kuussa, kaukainen uhka tulikin omalle iholle yllättäen ja lupaa kysymättä.

Vettä, salamointia, sähkömagneettista säteilyä, tulvia. Se mikä eniten hämmästyttää tässä tilanteessa on kuitenkin astrologien, ei meteorologien ennustukset. Luin nimittäin Susan Millerin kuukausihoroskoopista elo-syyskuun vaihteessa, että tulossa on ongelmia veden kanssa ja on syytä kutsua putkimies paikalle noin 5.-9. syyskuuta välisenä aikana. Pistin tämän visusti korvan taakse, mutta yritin ajatella, että eihän se koske meitä.

Wc alkoi kuitenkin vuotaa Italian kämpässä heti syyskuun vaihduttua ja siellä se tiputtaa edelleen. Jospa se korjaantuisi samalla tavalla kuin alkoikin, itsekseen? Vielä hämmästyttävämpää on se, mitä tapahtui juuri tänä viikonloppuna entiselle koulukaverille Suomessa: vesimittaria lukiessaan hän havahtui siihen, että omakotitalossa 200 tuhatta litraa vettä oli päässyt karkuteille. Voit kuvitella kauhunhetket, mihin piruun se kaikki vesi on hävinnyt ja millä ajalla - onko koko talo pian kelluva homealus? Onneksi vedet olivat juosseet suoraan kiltisti viemäriin ihan muutaman viime päivän aikana eikä isoja vahinkoja ollut ehtinyt vielä tapahtua. 

Hurrikaani Harvey Texasissa, Irma Kuubassa, Italia veden vallassa, pienet ja isommat veteen liittyvät vahingot siellä täällä. Suu on hoomoilasena ja kuuppa hieman sekaisin. Mitkä valtavan isot voimat ja vesimassat ovatkaan liikkeellä maailmanlaajuisesti juuri nyt ja me vain ojentelemme käsiämme ja seuraamme uutisia voimattomina. Se tämän asunnon tiputtava wc-pönttö tuntuu aika pieneltä muuhun verrattuna, mutta suljemme kyllä vesihanat taas reissuun lähtiessämme. Huomenna on nimittäin vuorossa Venetsia, jos nyt pääsemme edes lähtemään kun junaradat Livornon ja Pisan kautta ovat poikki. Ei pirulauta, onko siellä Venetsiassakin kohta Acqua Alta, eli korkea vuorovesi... Kumpparit ovat koti-Suomessa, mutta sateenvarjoja löytyy joka lähtöön. Sateenvarjolla ei tosin tulvia ja hurrikaaneja paljon pysäytellä.

Koska tiedän, että olet utelias (minä ainakin olen), niin kopioin tähän loppuun täsmälleen sen, mitä astrologi Susan Miller ennusti elokuun lopussa vesiongelmia koskien. Mitä tässä voi muuta sanoa kuin että astrologia on aina ajassa mukana ja ehkä mystisintä mitä universumi meille tarjoaa! 

Toivon teille kuivia varpaita ja rauhallisia yöunia, joten muistakaahan ainakin sammuttaa wifi ja kääntää kännykät yöksi lentotilaan. Saattaa olla myös hyvä varmistaa vesihanat, putket ja muut riskitekijät, sillä nyt on vettä totisesti liikenteessä.

------------------------------------------------------------------

Susan Miller, astrologyzone.com, jousimiehen syyskuun kuukausihoroskoopista (tulvat ja vesiongelmat kyllä varmasti koskevat muitakin kuin jousimiehiä!):

"The full moon in Pisces 14 degrees will temporarily take your attention away from career and international matters and instead focus you squarely on your home, and any problem you may be having (or will have) with water. By this I mean difficulties with water in all of its possible ramifications, including flooding, plumbing, tainted drinking water, and the like. This full moon in watery Pisces will fall in your house of home, but also covers other property you might rent or own.

The full moon is conjunct Neptune, and it seems that Neptune wants to enter your house or apartment – this will be a continuing situation. This problem will come up from time to time because Neptune is not about to leave this area of your chart anytime soon. Neptune first entered the Pisces constellation in April 2011 and will leave January 2026. It would be wise to get a rider on your homeowner’s or renter’s insurance to cover water damage.

If you buy a house or condo, inquire about hurricanes, floods, and tornados in the neighborhood, and find out if there were any other natural disasters, especially ones involving water – how much damage was done? 

Your home will also be the subject of attention, too, but only briefly at the full moon earlier in the month, September 5/6 (depending on your time zone). You will need to prepare for impending water damage. Make sure your windows can keep out rain. Check drinking water and other water-related problems that could come up in your home. Pluto will be in fine angle to the full moon, so if you have to take down a wall, put one up, or fix or redo your basement, or change the plumbing, it’s the right time to do so."


Tummat pilvet kiertävät kaupungin. Tuolla jossain sataa ja lujaa.

Salamoiden sähköinen tanssi voi kestää tuntikausia. Salamabongarin unelma!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti