Sivut

torstai 4. lokakuuta 2018

Lennä leijani lennä


Kirjoitin tämän tekstin syyskuun alussa suurten tunteiden johdattelemana ja se julkaistiin Astro.fi-sivustolla jokunen viikko sitten. Laitetaan tämä "leijatutkielma" nyt myös tänne oman blogin puolelle. Sillä eihän nämä faktat ja tunteet ole tästä mihinkään muuttuneet.

Leija on edelleen ilmassa.

----------------------------------------------------------

Kaikella on aina puolensa. Aivan kuten toinen puoli maapalloa uinuu pimeydessä, kun toinen puoli paistattelee kirkasta päivää, myös meidän elämässämme ja luonteessamme on sekä pimeitä että valoisia puolia.

Olen välillä miettinyt, että olenko elämässä voittaja vai luuseri. Jos katson pelkästään tiettyjä asioita, olen ehdottomasti voittaja. Jos käännän kolikkoa hieman, alkaa näkyä enemmän varjoa. Jos käännän sen kokonaan, näen itseni pelkkänä luuserina. Mikään fakta ei muutu, muuttuu vain näkökulma.

Plussaa ja miinusta

Minun astrologisessa kartassani on yhtä paljon plussaa kuin miinustakin. Positiivisia aspekteja, eli kolmioita, ja negatiivisia aspekteja, eli neliöitä, on saman verran. Siksi onkin niin selvää, että molemmat puolet täytyy elää ja kokea läpi. Pelkällä onnenharjalla ei voi kauaa kirmailla, vaan on otettava jyrkkä pudotus alas, jotta sieltä voidaan nousta taas. Mutta tällä kertaa – ja joka kerta – aina vaan korkeammalle. Samalla pudotuksetkin voivat nousta intensiteetissään, ja tuntuvat voimakkaammin.

Tällaisen odottamattoman kovan pudotuksen koin tänä kesänä, kun pitkä parisuhteeni pirstaloitui ja katosi kokonaan. Miten se oli mahdollista? Minullahan on aina ollut onnea nimenomaan rakkaudessa.

Karttani kolmiot tekevät minusta oman elämäni Hannu Hanhen. Onnenlantti on aina nokan alla ja voi kun se oli taas helppoa! Neliöt tekevät minusta margariinitehtaan Akun, jonka linjastossa pyörii vain eltaantunutta keltaista massaa.

Kun tapahtuu ihania, hyviä asioita, olen varma, että edellisissä elämissäni olen tehnyt hyviä tekoja ja kylvänyt vain pelkkää kiitosta, jota nyt saan niittää. 

Kun saan sitten elämän moukarista päähän – tai sydämeen – olen vakuuttunut, että nyt minua rangaistaan jostain kamaluuksista, joihin olen syyllistynyt tietämättäni.

”Tässä sitä onkin karmaa purtavaksi oikein toden teolla. Täysin pielessä on kuitenkin kuvitelma, että tämä tilanne pakottaisi sinut kärsimään tässä elämässä edellisten elämien pahoista teoistasi, sillä asia sattuu olemaan juurikin päinvastoin. 

Neliöt kertovat karua kieltään siitä, että olet melkoisen tehokkaasti käyttänyt lahjojasi muiden hyväksi edellisten elämiesi aikana. Oma kehityksesi onkin sitten jäänyt tallaamaan paikallaan ja sitä taas ei suuri kosminen suunnitelma suopealla silmällä katsele.”

Sielunsopimus

Menneiden elämien karma pyörii meissä mukana, vaikka emme sitä kykene näkemään tai käsittämään. Teemme myös sielunsopimuksia ennen syntymäämme, ja kun on aika ottaa sopimusehdot esille, alkaa puolustelu, että en minä tätä pientä pränttiä kyllä lukenut enkä ole tällaista sopimusta varmasti koskaan allekirjoittanut. Missä on lakimiehet? Kosmos ei kysele mitä sinä olet kenties mieltä nyt. Se puhuu isommista sfääreistä käsin.

Minulla ja miehelläni oli sielunsopimus olla yhdessä. Sopimuksessa luki milloin kohtaamme ensi kerran. Mitkä asiat koemme yhdessä, mitä opimme niistä ja toisistamme. Ja sitten me eroamme sillä hetkellä, kun on etukäteen sovittu. Vaikka se tekee kipeää, vaikka se on selittämätöntä, eikä kukaan ymmärrä. Vähiten minä itse.

Kun yksi sopimus raukeaa, on tyhjä olo. Oppiläksy tuntuu liian vaikealta niellä.

Uusi nousu

Ihmeellinen totuus elämässä on, että kun koittaa kaikkein pimein hetki, se enteilee jo valoa. Aivan kuten yin kääntyy yangiksi ja pyörii ikuista ympyräänsä, mekin vielä nousemme kaikista vaikeuksista. Omalla kohdallani siitä kertoo myös karttani leijakuvio:

”Leija muodostuu kultaisesta kolmiosta ja pikkukolmiosta, joiden kärkiplaneettoja yhdistää oppositio. Tämä on jo erittäin harvinainen löytö astrologisella kartalla, joten lienee syytä suhtautua tähän asiaan suurella kunnioituksella ja kiitollisuudella. Symbolisesti kartaltasi löytyy "siivet", joilla voit leijailla aivan omiin korkeuksiisi niin elämisen laadussa kuin haasteellisuudessakin. 

Näin suuret valmiudet aiheuttavat valtavaa painetta sisälläsi ellet uskalla elää täysillä. Jos annat kenenkään muun tarttua leijasi naruihin niin tuho on varma ja totaalinen sillä kertaa. Sinulla on kuitenkin aina uusi leija odottamassa sopivaa tuulenvirettä niin kauan kuin elämässäsi riittää vuosia.”

Minusta tuntuu, että olen saanut leijani narunpätkästä kiinni. Yritän roikkua mukana, ottaa tukevampaa otetta, jotta en putoa uudelleen. Leija nousee korkeammalle, ja huomaan, että pysyn hyvin mukana. Nyt näkyvät maisemat ovat jo aivan erilaisia kuin olen koskaan aiemmin nähnyt.

”On olennaisen tärkeää oivaltaa, että olet todella ansainnut kaiken sen hyvän, mitä elämä tällä kertaa pystyy sinulle tarjoamaan. Anna siis palaa ja nauti tästä elämästä täysin siemauksin. Lentämällä pääset pitkälle.”

Kiitos.

Ikimuistoiset maisemat, niin pahimpaan pohjamutaan kuin kauneimpaan auringonpaisteeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti