Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Syväpuhdistus

Tiedätkö mitä on yliaistillinen tieto tai henkinen käsky? Aiemmin minullakaan ei ollut tästä mitään hajua, mutta olen vuoden alusta asti osallistunut Esko Jalkanen Luonnonvoimat -yhdistyksen "maailmanparannus-meetinkeihin" ja ollut todistamassa tätä erikoista ilmiötä.

Lyhyesti ilmaistuna kyse on varputyöskentelystä ja sen kautta saadusta kosmisesta tiedosta. Voidaan myös puhua elämänenergian harmonisoinnista, kuten fengshuissa, tai maapallon ja ihmisten energioiden kuntoutuksesta. Todellisuus on kuitenkin näitä sanoja ihmeellisempää.

Varpu mielletään heti ensipeleissä kaivon paikan katsomiseen ja siihen se suurinpiirtein sitten jääkin. Minunkin mielestäni koko ajatus varvuista oli sangen epäseksikäs ja pölyttynyt. Opeteltuani käyttämään ensin kiehtovaa heiluria ja tunnistamaan sen avulla haitallisen maasäteilyn paikkoja ja energiapyörteitä, varvun haltuunotto on tietynlaista luonnollista jatkumoa sille. 

Kaivon paikat eivät minua edelleenkään juurikaan kiinnosta, mutta tutustuttuani käsitteeseen solumuistin puhdistaminen, asia hyppäsi jo ihan eri kiinnostusasteelle. Olin syksyllä lukenut The Healing Code -kirjasta, kuinka ihmiset voivat parantaa itsensä monista vaivoista solumuistiaan puhdistamalla ja halusin harjoittaa sitä itsekin. Törmättyäni Esko Jalkanen Luonnonvoimat -yhdistyksen toimintaan pian sen jälkeen, alkoi tapahtua. Minua selvästikin ohjattiin tähän suuntaan.

Ensiksi eräs ryhmän jäsen ystävällisesti putsasi minulta viimeiset 5 karmallista entistä elämää ja sai yliaistillisesti tietää, että tämän nykyisen elämän fyysiset ja henkiset vaivani johtuvat mm. siitä, että olen jossain aiemmassa elämässä ollut lähestulkoon orjan asemassa mattoja kutomassa. Työskentelyolosuhteet ja -asennot ovat olleet niin hankalia, että sitä huonoa karmaa olen kantanut tähän asti ja kärsinyt lukuisista niska-, hartia- ja käsiongelmista. Tämän asian selviäminen oli varsinainen ahaa-elämys tai heureka-huuto. Siksi siis inhosin matonkutomista muutama vuosi sitten Sisustustekstiilit-koulutuksessa! Sisäinen pakkotyöläiseni siellä kapinoi, kun viimein sai siihen tilaisuuden.

Nyt olen aloittanut itsekin varputyöskentelyn opettelun etäkurssilla ja menneitä elämiäni on sen yhteydessä puhdistettu jo 20 kappaletta. Mikä syväpuhdistus elämässäni onkaan meneillään! Kyllä keväinen detoksikuuri jää toiseksi, kun voi sanoa olevansa vapaa menneiden elämien karmasta kymmenientuhansien vuosien ajalta. Sieltä saattaa tosin nousta muutakin sakkaa pintaan, joten puhdistusta on jatkettava, jotta pääsee kirkkaammille tasoille. Sillä toisia ei voi auttaa, jos ei putsaa ensin omaa "takapihaansa" ja auttamistyöstähän tässä nimenomaan on kysymys. 

Niille, jotka osallistuvat tähän auttamistyöhön ja etäkursseille, tehdään myös ns. henkisten voimien vuodattaminen. Siinä kehon puhtausprosenttia nostetaan ja henkistä bioenergiaa kohotetaan merkittävästi. Koska henkisiä auttajia on niin vähän ja tarve on maapallolla huutava, niin jokainen tälle tielle lähtevä (ja siellä pysyvä) saa huikeasti lisää henkistä bioenergiaa. Mutta jos unohtaa auttamistyön ja jää kaivelemaan liikaa omaa napaansa, nämä uudet voimat otetaan pois ja pudotus on kuulemma raju. En ajatellut kokeilla sitä vaihtoehtoa.

No entä miltä se sitten on tuntunut olla yhtäkkiä tällainen energiakanava? Suoraan sanottuna en ole huomannut mitään eroa entiseen. Turha siis kuvitella, että yhtäkkiä jotenkin pursuaisi enemmän energiaa, saisi kaikki rästihommat tehtyä ja muutenkin olisi parempi ihminen, jonka koti, ansioluettelo ja ajatukset kiiltävät hohdokkaasti. Se ei valitettavasti mene niin. Kaikilla meillä on omat ristimme kannettavana eikä kaikkea saada sujumaan kuin Strömsössä, siitä pitää huolen ns. sielunsopimus, jossa määritellään mitä ihmisen tulee kussakin elämässä kokea ja oppia. Mutta ajatus siitä, että nyt voi saada avunpyynnöt perille ja oikeasti vaikuttaa maailmankulkuun, se tuntuu kyllä hyvältä. Tässähän saa paljon enemmän hyvää aikaan kuin vaikkapa lähtemällä politiikkaan mukaan. Esko Jalkanen onkin muuten kirjoittanut, että politiikka on kosmista pahaa, sillä ihmisen vallanhimo ajaa kaiken edelle. Ja onhan se jo nähty mitä siitä seuraa.

Kaksi kertaa kuussa Turussa kokoontuva Stella Aboensis - Valon välittäjät -kuntoutusryhmä (sekä monet muut ryhmät eri puolilla Suomea) kohtaa joka kerta haastavia tilanteita, jotka voivat liittyä ryhmäläisten omien läheisten tai tuttavien elämään ja terveydentilaan tai sitten globaaleihin ongelmiin. Jokainen vuorollaan ehdottaa puhdistuskohdetta ja sitten varpu antaa lisätietoja millaisista voimista ja energioista on kyse. Välillä tilaan tupsahtaa isoja hornia ja mustia enkeleitä, jotka laitetaan "valkopesuun". Ryhmän auttamiskapasiteetti on niin korkea, että se loistaa kuin soihtuna pimeässä ja houkuttelee luokseen myös mustia voimia. Nämä taltutetaan niskaselkäpersotteella ja laitetaan rysään puhdistumaan.

Olemme tässä alkuvuoden aikana mm. välittäneet voimia kansallishaltijoille, Maa Äideille ja majakkapuille sekä säidenhaltijoille. Olemme torpanneet pedofiilien aikeita ja poistaneet maakirouksia (mm. eduskuntatalossa oli maakirouksia ja pahoja silmiä pilvin pimein, koska poliitikkoja kirotaan niin usein). Olemme välittäneet voimaa syöpäsairaille ja huumeiden käyttäjille (kuten Jari Sillanpäälle) ja materialisoineet apua myös sota- ja kriisialueille. Miten? Henkisten käskyjen avulla. 

Luonnontutkija, varpumies ja selvänäkijä Esko Jalkanen kirjoitti elämänsä aikana vinon pinon "reseptejä", joilla saadaan pyydettyä apua yläkerran korkeilta auttajilta. Hänellä ikään kuin oli suora puhelinlinja taivaskanaville ja tuo linja kävi kuumana. Nämä ohjeet on koottu paksuun valkoiseen kirjaan nimeltään Uusi ajatus syntyy luonnosta, osa IV, ja tämän kirjan ohjeiden avulla Eskoslaiset eri puolilla Suomea tekevät auttamis- ja kuntoutustyötään, kuten vaikkapa puhdistavat maapallon auraa, mikä on yksi tärkeimmistä tehtävistä.

Kuulostaako oudolta? Tiedän, että kuulostaa, mutta kun annamme mahdollisuuden muullekin kuin tälle konkreettiselle ja rationaaliselle puolelle elämässä ja aivoissamme, niin uskomattomat asiat ovat mahdollisia. Juuri Esko Jalkanen on se uranuurtaja, joka sai ohjeet henkisiin käskyihin ja joka laajan tutkimustyönsä ohella kirjoitti ne muistiin. Olemme tässä asiassa siis monella tapaa muuta maailmaa edellä ja auttamisen ytimessä. 

Kenties juuri siksi meillä Suomessa on niin paljon hyvinvointia, että voimme sitä muillekin jakaa. Meillä on maalaisjärkeä ja kansanperimää sekä kalevalaista voimaa. Se kuuluisa Kalevalan Sampo onkin meillä paraikaa hyppysissämme ja voimme sen avulla toteuttaa pyyntöjä, ei tosin materiaalisia, vaan henkisiä. Muistaa toki täytyy, että liian utelias ei saa olla ja kysellä varvulla vaikkapa työkaverin palkkakuitin sisältöä tai oikeita lottonumeroita. Sellaisia tietoja ei sinulle anneta ja jos käytät varpua vääriin tarkoituksiin, menetät omia voimiasi, etkä siis käytä sinulle lainattuja kosmoksen voimia. 

Tällä viikolla olen myös osallistumassa Tiina Lindholmin MINÄOLEN-erikoiskurssille, jossa saadaan uusinta tutkimustietoa (yliaistillista tietenkin) ja tehdään yhdessä varpuharjoituksia. Palkitsin siis itseni "supervoimilla", mutta nöyränä varvunkäytön alkeisharjoittelijana tiedostan kyllä, että tässä on opettelemista koko loppuelämäksi (sellaista se tuntuu kaikki mielenkiintoinen nykyään olevan). Hieman lohduttaa kyllä se tieto, että henkisiä auttajia ohjataan ja suojellaan, jotta he elävät mahdollisimman kauan ja ovat avuksi siten mahdollisimman pitkään. Tiedossa on siis monen monituista harjoittelu- ja kuntoutusvuotta!

Jos kaipaat lisätietoja tästä maapallon, luonnon ja ihmisten energiatankkauksesta ja syväputsaamisesta, niin kirjaston hyllyiltä löytyvät Esko Jalkasen kirjat ovat oiva tapa tutustua siihen, mistä tässä oikein on kyse.

Oman avunpyyntösi voit esittää Esko Jalkanen Luonnonvoimat -yhdistyksen toimistolle joko puhelimitse tai sähköpostitse. Puhelu maksaa, sposti ei, mutta kuntoutuspalvelu on aina lähtökohdiltaan ilmaista: 

www.eskojalkanen.net/kuntoutuspalvelu

Tällainen kirjapino oli yöpöydälläni joulukuussa. Siinä missä Eckhart Tollet jäivät lopulta kokonaan ajanpuutteen vuoksi lukematta, niin kaikki käsiini saamani Esko Jalkaset kyllä tuli luettua. Luonnon salaiset voimat ja niiden käyttö -kirjasarja on nopealukuinen ja kiehtova. 

Voimaa oli myös juureen leivotuissa leipomo-kahvila Taikinajuuren kardemummapullissa. Tämä kuvan pulla jäi viimeiseksi, sillä kahvila sulki ovensa omistajan työuupumuksen vuoksi. Olisipa Eskosissa tiedetty tankata hänelle apua, niin saisimme kenties vieläkin maistella näitä taivaallisia pullia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti