Sivut

sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Lahjakas Jupiter

Olemme juuri onnekkaasti astuneet lokakuun ahdistavasta ja paikalleen jumittuneesta ilmapiiristä marraskuun energeettisen uudistumisen alkuun. Siis länsimaisen astrologian mukaan. 

Kiinalaisen systeemin mukaan elämme vielä Koiran kuukautta ensi keskiviikkoon, eli 8.11. asti. Silloin olemme vihdoin kuivilla ja Koiran käpälien ulottumattomissa. Ai niin, no onhan tässä vielä tuota Koiran vuotta tarjolla 3 kk:n verran. Ja itselläni Koiraa onnenpilarissa. Tämän karvaturrin kanssa on siis opittava elämään, vaikkei se aina helppoa ole.

Ei Koira kaikille näin vaikea tapaus ole, mutta jos Koira on oma eläimesi tai vastakkainen eläin (eli silloin itse olet Lohikäärme vuosi-, kuukausi-, päivä- tai tuntipilarissasi), niin sitten voi tuntua välillä kirpeästikin. 

Mutta olipa kartallasi Koiraa, Lohikäärmettä tai sitten ei, niin lokakuu oli yhtä kaikki monelle vaikeaa aikaa. Ensin oli se perääntyvän rakkausplaneetan Venus Retrograde, joka alkoi 5.10. ja pani rakkauselämän pauselle tai peräti miinuksen puolelle. Lähipiiriin osui ainakin yksi tuore ero juuri Venuksen pistäessä romanssihanat kiinni, eikä itselläkään kyllä kovin hehkeää sillä saralla ollut. 

Monella oli ihan muuten vaan raskasta ja vaikeaa, ylipäätään saada se pää irti tyynystä, aivot jotenkin toimimaan ja sitten suunnata työpaikan kenties tulehtumaan päässyttä ilmapiiriä taas aistimaan. Mikään ei tuntunut edistyvän, eivätkä omat aivopuoliskot oikein olleet synkassa keskenään, ja entäs sitten muiden ihmisten kanssa. Juu ei.

Itse uin syvissä, tahmaisissa likavesissä ja analysoin aivosumun keskellä elämääni hetkittäin monelta kantilta. Vaikka pidinkin pääni pinnalla, enkä uponnut syvyyksiin kovinkaan pitkäksi aikaa, niin ei lokakuun energiaa kevyeksi kyllä voinut kutsua. Siinä oli se junnaava, epävarma tunnelma koko ajan läsnä. Että lyödäkö kaikki vaan läskiksi vai yrittääkö vielä. Tähän aikaan vuodesta, kun suklaa ja muu makea alkaa pimeyden myötä kutsua, niin tuo läskiksi heittäytyminen on hyvinkin houkutteleva vaihtoehto...

Omassa kiinalaisen astrologian kartassani Koira edustaa Wah Koi -tähteä. Silloin vetäydytään syrjään, oman pään sisälle ja prosessoidaan asioita. Wah Koita kutsutaan myös Talent Stariksi, eli lahjakkuutta osoittavaksi tähdeksi, sillä sen aikana jokin luovuutesi osa pääsee vihdoin esille ja alat työstää sitä. Kenties luovut myös jostain turhasta. Raha-asiat eivät ole ihan päällimmäisinä mielessä, sillä omissa lahjapaketeissa on tärkeämpiäkin miettimisen aiheita.

Yhden kuukauden aikana kenenkään erikoislahjakkuus ei ehkä ehdi puskea läpi, mutta kun annetaan aikaa kokonainen vuosi, tai onnenpilarin tapauksessa vähintään 5 vuotta, niin kyllä siinä ajassa ihminen ehtii jo salaisen korttinsa esiin läväyttää. Ja kuten aina, liian läheltä ei kykene näkemään elämänsä pelimerkkejä. Vasta kun aikaa on kulunut tarpeeksi, näkee itsekin, että juuri tuossa kohtaa se alkoi ja aloin kypsyä ja kehittyä oikeaan potentiaaliini.

Sitä oikeaa potentiaalia on vihdoin tarjolla meistä aika monellekin. Marraskuu on korkean energian ja suurien muutosten lähtölaukauskuukausi. 7.11. on voimakas uusikuu Skorpionissa, 8.11. Jupiter siirtyy Jousimiehen merkkiin, 16.11. Venuksen perääntyminen vihdoin on ohi ja Merkurius siirtyy lennosta katsomaan peruutuspeiliin. Otetaan siihen vielä kourallinen vuoden parhaita päiviä (25.-27.11.), Auringon siirtyminen Jousimiehen merkkiin 22.11. sekä samalla täysikuu Kaksosissa 23.11. ja Neptunuksen "paluu" peruutusreissulta 25.11. Eikä siinä vielä ihan kaikki edes ollut. Nimittäin 30.11. Venus ja Uranus saattavat kehittää jonkinlaisen dynamiittimiksin yhdessä ja rakkauselämä saattaa räjähtää uusille kierroksille. Se nähdään vasta kuun lopussa!

Nämä kaikki astrologisen taivaan namut koskevat meitä kaikkia tavalla tai toisella ja ennen kaikkea antavat sähköistä, eteenpäin menevää energiaa meille kaikille. Itse saan varmaan ukkosenjohdattimesta suurenkin tällin tässä kuussa, sillä nousumerkkini ollessa Jousimies, minulla alkaa paras vuosi viimeiseen 12 vuoteen. Ja koska 12 vuotta sitten ei kyllä mitään kovin erityistä ja kivaa tapahtunut, niin nyt on parempi sitten laittaa parasta pöytään ja kystä kyllä. Nälkää suuria asioita varten on kasvatettu jo tarpeeksi kauan.

Jos sinäkin olet joko aurinko- tai nousumerkiltäsi Jousimies, liity joukkoon. Meille on nyt sitten luvattu kohenevaa terveyttä, rahaa kuin roskaa, mainetta, kunniaa, rakkautta, mitä ikinä haluatkaan. Joo... no ehkä vähän liioittelin. Sellaista nappia ei taivaalla olekaan, josta painamalla tätä kaikkea satelisi niskaan. Mutta jos panostat ja pistät kaikki pelimerkit kunnolla samalle numerolle, niin voi hyvinkin olla, että juuri sinulle onnetar hymyilee seuraavat 13 kuukautta. Nyt täytyy aloittaa asioita, ladata isot panokset tiskiin. Sitä kautta voittokin voi olla tavallista suurempi.

Mieti miten paljon asiat voivat muuttua 13 kuukaudessa. Minun ei tarvitse kuin katsoa yksi vuosi taaksepäin ja elämähän on heittänyt volttia enemmän kuin olisin ikinä uskonut. 

Nyt en kuitenkaan pikakelaa eteenpäin, vaan keskityn näin marraskuun alussa miettimään mitä haluan seuraavalta vuodelta. Sillä se ei ole joulupukki joka ne lahjat tuo, se on tuo Jupiter. Ja minun toivelistani tulee olemaan pitkä ja seikkaperäinen. Eikä sitä lähetetä Korvatunturille. Se taitaa mennä taas tyynyn alle muhimaan ja uniin työstymään. Jospa joku hammaskeijun onnekkaampi ja pätevämpi kaveri käy viemässä sen perille asti ja toteuttaa unelmani todeksi.

Rakas Jupiter,

Olen ollut todella kiltti, joten voisitko ystävällisesti tuoda minulle...


Jos vaikka näillä sanoilla mentäisiin kohti 
muikeaa ja mullistavaa Jupiter-vuotta. Kuinka minusta tuntuukaan, että ensi vuonna tähän aikaan kaikki on toisin...













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti