Sivut

torstai 7. helmikuuta 2019

Muutoksen tahdissa: ennustusmenetelmiä

Kehitys kehittyy ja vain muutos on pysyvää. Siltä se kummasti nyt tuntuu, kun on vaihdettu kiinalaista vuotta toiseen (toivottavasti parempaan) ja ollaan muutenkin taivaan tuulien ja maailman myllerryksen kourissa.

Enpä ole koskaan ennen turvautunut näin tukevasti erilaisiin ennustusmenetelmiin kuin viimeisen puolen vuoden aikana. Teelehtiä en ole tutkinut, tällaisena mustan pussiteen juojana, mutta tuttua on katsoa kahvikupin reunalta, että minnepäin raha kuplineen on matkalla. Tuleeko se tilaajalle, vai meneekö se nyt taas muualle. Yleensä rahat ovat haihtuneet sen siliän tien, kuin mustan kahvin mustaan aukkoon tai pyörteeseen. Tänä vuonna ajattelin saada virtauksen vaihtamaan suuntaa, suoraan omaa suuta kohti. Kenties ajatuksen voimalla...? Vai pitääkö tässä töitäkin tehdä!

Olen kovasti ponnistellut ainakin yrittäessäni ymmärtää omaa elämääni ja sen arvoituksellista kulkua. On katsottu enkelikorteista, riimutulkinnoista, ja lisäksi sen miljoona Tarot-videota ovat vieneet minut mukanaan. Ajanhukkaa varmasti jonkun muun mielestä, mutta itse koen saaneeni arvokasta ohjausta. Kun joku muu vetelee elämäni naruista, en tunne olevani niin uunona ulapalla. Saan vihjeen mihin suuntaan lähteä, ja millaisin eväin. Itse se silti on pistettävä jalkaa toisen eteen, ja yhtä lausetta toisen kaveriksi.

Tarvitseeko edes sanoa, että aamuisin menee vähintään puoli tuntia, ellei kokonainen tunti astrologisten ennusteiden parissa. Olen koukuttunut, mutta omalla vastuulla mennään. Kun on aikuinen, saa tehdä mitä lystää. Syödä vaikka Fazerin sinistä aamupalaksi, jos muuta ei satu käteen osumaan, ja uskoa satuihin, enkeleihin ja maahisiin. Joskus voi jopa uskoa miesten lupauksiin!

Olenkin menossa taas oppimaan vähän lisää ennusmerkkejä. Tällä kertaa hotsittaa ottaa ainakin alustavasti haltuun kiinalainen klassikko, I Ching. Se on mystinen kirja täynnä viisautta, ja siitä on vuosituhansien kuluessa saatu apua kulloinkin kuumottavaan kysymykseen. On heitetty noppaa, ja katsottu oikean luvun kohdalta sopiva selittävä trigrammi. On katsottu kolikoista, tai puikoista niitä pudottamalla jokin numero, ja sitten avattu kirja siltä kohtaa. Viesti, jonka kirja antaa, on sitten vastaus mielessä pyörineeseen kysymykseen.

Tulen epäilemättä oppimaan lisää tästä vanhasta, mutta edelleen pätevästä ennustustavasta, kun menen Suomen Fengshui ry:n järjestämälle I Ching (Yijing)-kurssille maaliskuussa 9.-10.3.2019.

Jos sinuakin kiinnostaa ja olet Helsingissä päin silloin, niin tule mukaan! Ennakkotietoja ei tarvita ja kurssi tulkataan tarpeen vaatiessa suomeksi, jos englanninkielellä ei taivu ihan joka sana. 

Siitä tulee jännää - sen voin jo ennustaa!


Kurssia pukkaa, tännekin on mentävä. Opettaja tulee peräti Ranskasta asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti