Sivut

perjantai 14. huhtikuuta 2017

Pääsiäistaikoja

Kirjoittelin jokin aika sitten fengshuin mystisestä persikankukkatai'asta ja mitä kaikkea muutosta rakkauselämään siitä voisikaan tulla ja miksi en siis voi kokeilla, kun en ole etsimässä mitään suurta muutosta. 

No se oli viime viikolla se! Päätin pääsiäisen kunniaksi koristaa kotiani kukkasin ja otin tietysti avuksi persikankukkasuunnat. 
Laitoin kukkia länteen ja itään, neljän pilarin astrologian mukaan. Vuosieläin lohikäärme on yhteydessä kukon energiaan lännessä ja tiikerille on varattu oma aitauksensa idässä. Olin liian utelias jättääkseni tämän kortin katsomatta. Nyt mennään siis riskillä, katsotaan kuka ottaa yhteyttä ja toimiiko tämä todella. Sitäpaitsi luin netin syövereistä, että persikankukkataika voi tuoda elämään myös uusia tai kauan kadoksissa olleita mukavia ihmisiä (ei siis pelkästään himokkaita miehiä), joista on apua elämässä. Otetaan ne kivat apurit myös vastaan, oli ne sitten miehiä tai naisia tai jotain siltä väliltä.

Jos ovikelloa alkavat pimputella muutkin kuin virpojat ja puhelin alkaa piipata muutakin kuin peukutuksia, niin empiirinen kokeilu julistetaan onnistuneeksi. Mitä niille kaikille kilpakosijoille sitten tehdään, pitääkin miettiä kun se hetki koittaa. Täytyy varmaan hommata sellainen pääsiäisnoidan luuta jos tulee häätöhommia.

Sanotaan jostain kumman syystä, että kun kevät koittaa, niin hormonit alkavat valon määrän lisääntyessä hyrrätä ja halut alkavat keulia ja ottaa eteen. Nyt ei kuitenkaan kauheasti kiinnosta, sillä talven jäljiltä libidoni on kuiva kuin Saharan autiomaa tai poliittinen dialogi. Sanoisin kuten Mr Bean -sarjan kuuluisassa hissikohtauksessa aikoinaan, että No entry / Out of order. Jos kadonneet virikkeet löytyisivät, se olisi jo persikankukkatestin kannalta hyvä tulos. Yläpäässäni viuhuu aina niin kova ajatus- ja tekemisen meininki, että alakerran osasto on joutunut laittamaan lapun luukulle, kun asiakkaat ovat menneet muualle (ja mieskin on ulkomailla). Tai sitten olen keski-ikäistynyt ja seksiä harrastetaan vain lomilla. Jottai tartteis varmaan tehrä... avata sakraalichakraa reikillä tai oranssilla värillä tai turvautua kukkien apuun. Ei vain kauniita katsella, vaan tuovat oikeaa hedelmällistä äksöniä elämään. Toivottavasti.

Jätän teidät cliff hangerin tavoin odottamaan kärsimättömänä tuloksia, jotka epäilemättä raportoin ensi tilassa. Sitä ennen kuvamateriaalia persikankukkaviritelmistäni. Kyllä nyt jonkun pahaa aavistamattoman miehen pitäisi edes vähän kiinnostua! Menenkin tästä värjäämään tukan ja ehostamaan naamaa kauppareissua varten... Pitää varmaan ostaa vähän lisää suklaata endorfiinitasapainoa paikkaamaan. Jospa jostain munasta löytyisi "yllätys". 

PS: Persikankukkataika ei ole yhdessä viikonlopussa vielä täydessä tehossaan, vaan nyt puhutaan vähintään parista viikosta, ehkä kuukaudesta. Siihen mennessä olenkin sitten lomalla ja testaan miten Italian mies/miehet taintuvat edessäni. Tuoreen höyryävät suklaacroissantit saattavat herättää omatkin haluni.

PS 2: Jos olet joku tuntemani miessukupuolen edustaja ja luon sinuun kiinteitä katseita tulevina viikkoina, niin se johtuu vain siitä, että testaan toimiiko persikankukkacharmini... :=)

Kukkia, kukko ja hedelmällisyyttä symboloivia munia. Lännen pääsiäis- ja persikankukkataikoja.


Nämä namut on jo syöty parempiin, eli omaan, suuhun. Virpojille suotiin muutama, joilla lepyteltiin terveysjumalia, tai ketkä ne näistä asioista nyt päättävätkin nykyään.


Kimppu näytti kivalta keittiön pöydällä, mutta täähän menee nyt koillisen, eikä idän puolelle. Tosin koillisessa on tänä vuonna myös romantiikkaa ja akateemisia saavutuksia luvassa 4-tähden kautta, joten mikä ettei...

Libidon lataamiseksi lisää vain pupu. Tiikerin persikankukkaeläin on jänis, eli pitää ottaa eläimellinen puoli myös huomioon. Todellakin!

Olohuoneen lounaisnurkkaan parisuhdealueelle kukkia - on samalla kodin länsiosaa, jossa pitää tänä vuonna taltutella kiivaita tunteita punaisella värillä. Ottaisin kiivaat tunteet mieluiten romantiikkaan verhottuna, ei riitaenergiana.

Sinkkuelämää-sarjassa neilikoita pidettiin tylsinä täytekukkina, mutta on ne silti kauniita. Katsotaan ovatko myös tehokkaita.


"No entry". Kuva: www.dvdtalk.com

"Out of order". Niih... Kuva: www.mustseehumor.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti