Sivut

tiistai 2. tammikuuta 2018

Henkinen bioenergia

Yksi fengshuin keskeisiä käsitteitä on chi-energia (kirjoitusasultaan myös qi tai ch'i). Kyse on kosmisesta elämänvoimasta, joka tunnetaan eri puolilla maailmaa eri nimillä, kuten prana tai reiki. Elämänvoima ei tietenkään rajoitu nimeen eikä yhteen esiintymismuotoon, vaan samat voimat jylläävät niin meissä itsessämme kuin ympäristössä. Tätä chi-voimaa halutaan ohjata oman kodin ovesta sisään, jotta voimme kotonamme sitä tankata ihan kotisohvalta käsin. Luontoyhteyden voi katsoa olevan tässä tärkeä tekijä, sillä luonto jos mikä korjaa ihmistä jos jokin palikka on mennyt rikki tai on pois paikaltaan.

Törmäsin ensimmäistä kertaa myös samaa sukua olevaan käsitteeseen henkinen bioenergia, kun uppouduin Esko Jalkasen kirjalliseen tuotantoon joululoman aikana (Luonnon salaiset voimat ja niiden käyttö, osat 1-4). Ihmisen kehon meridiaaneissa virtaava chakraenergia oli jo tuttua, mutta nyt mennään vielä hienojakoisempaan energiaan ja henkiseen tietoon, sekä astraali-, mentaali- ja eetterikehoihin. Jalkanen käsittelee kirjoissaan sekä terveysbiokenttää (ihmisen fyysistä vastustuskykyä) että henkistä bioenergiaa (kosmista kapasiteettia). 

Myös ruoan ja paikkojen värähtelyä voidaan tutkia, jotta saadaan selville missä ruoassa on vielä energiaa jäljellä ja mikä on kuollutta ravintoa (sipsit ja mikroruoka, yllätys yllätys). Samoin mitataan ihmisen asuinympäristöä ja sen energiaa. Jos sattuu nukkumaan negatiivisen maasäteilylinjan päällä, tai vaikkapa hornan päällä, terveys romahtaa ennemmin tai myöhemmin. Tämä on fengshuinkin kannalta olennaista tietoa!

Esittelen tässä lyhyesti henkiseen bioenergiaan liittyviä puolia ja palaan Esko Jalkasen oppeihin vielä monessa eri blogikirjoituksessa. Nyt ollaan tosi isojen asioiden äärellä!

Esko Jalkanen oli suomalainen maanviljelijä, tutkija ja mystinen mies, joka eläessään oli yhteydessä niin pihallaan asuviin luonnonhenkiin, haltioihin (kuten Suomen kansallishaltiaan), enkeleihin ja muiden planeettojen asukkeihin. Hänen kirjojensa lukeminen avasi minulle ovet ihan eri maailmoihin. En ole koskaan ollut science fiction -fani, koska epätodet asiat eivät tavallaan kiinnosta minua. No, Eskon kirjat ovat kuin hurjinta fantasiaa, mutta vielä hurjempaa on se, että nämä tarinat ovat tosia. Epäilijät tuskin lukevat blogiani muutenkaan, mutta kehotan kääntymään Esko Jalkasen kirjallisen tuotannon puoleen, jos epäilys yhtään vaivaa. Kirjat ovat niin vetävää tarinaa täynnä, että tuntuu kuin lukisi jännäriä maailman menosta. Esko mm. kertoo, mitä prinsessa Dianalle tapahtui kuolemansa jälkeen, mutta ei siitä nyt sen enempää.

Jokaisella ihmisellä on henkistä bioenergiaa, joka määräytyy edellisten elämien perusteella. Tavisihmisellä, joka ei ole joutunut henkisten asioiden kanssa tekemisiin, on bioenergiaa minimimäärä, 170 cm. Näitä ihmisiä Esko Jalkanen kutsuu valurautaihmisiksi, epäilemättä siksi, että värähtelyt ovat matalia. Kun ihminen alkaa tiedostaa, että materian lisäksi täällä maapallolla (ja sen ulkopuolella) on muutakin merkitystä, hän alkaa henkisen tien kulkemisen ja ikään kuin avautuu muullekin tiedolle kuin sille mitä omat silmät ja kova tiede tarjoavat. Hän herkistyy intuitiolle, toteaa, että emme ole yksin maailmankaikkeudessa ja ryhtyy etsimään vastauksia peruskysymyksiin. Tavallisesti herää halu auttaa muita, mitä voi toteuttaa hyvinkin monella eri tavalla.

Äiti Teresan äärimmäisen uhrautuvan tavan tunnemme. Toiset keräävät rahaa kadulla feissareina hyvään tarkoitukseen, joku päätyy kutsumusammattiin hädänalaisten pariin. Esko Jalkasen ja hänen Luonnonvoimat yhdistyksensä tapa on nostaa maapallon värähtelyä. Kun kuulin tästä, olin välittömästi kiinnostunut. Mitä tähän tarvitaan? Varputaitoa ja henkistä bioenergiaa, sekä apua yläkerrasta. 

Kun maapallon värähtelyä nostetaan, tehdään korjaavaa työtä. Ihminen on jo tehnyt niin paljon hallaa Äiti Maalle, että siksi myrskyt, tulivuorenpurkaukset, tsunamit ja maanjäristykset yrittävät puhdistaa maapalloa ja nostaa sen värähtelyä takaisin korkeammalle tasolle. Oletko koskaan miettinyt ukkosmyrskyn ja runsaan salamoinnin tarkoitusta? Myrsky puhdistaa ilmaa ja nostaa värähtelyä huimasti. Mitä matalampi värähtely, sen huonommin menee, niin ihmisellä kuin luonnollakin. Burn out -ihmisen terveysbiokenttä romahtaa 3 cm:iin, eli ei ihme, ettei mitään missään liiku eikä eväkään värähdä. Mitä korkeampaa värähtely on, sen lähemmäksi pääsemme jumalallista tarkoitustamme ja kosmisia auttamistehtäviä. Kiehtovaa!

Kristuksen aikoihin asiat olivat maapallolla jo niin heikolla tolalla, että tarvittiin "totaalista puhdistusta". Maapallon astraalinen aura oli värjäytynyt verenpunaiseksi ihmisten karmallisista teoista ja tarvittiin Jeesuksen uhraaminen (koska tällä oli suurin mahdollinen henkinen bioenergia), jotta ihmiskunta ja maapallo itse pelastui. Ei ole pakko olla uskonnollinen uskoakseen tähän. Riittää että uskoo energiaan, josta me kaikki olemme rakentuneet.

Olen lukenut monia kirjoja, joissa kielletään pahan olemassaolo ja sanotaan, että on olemassa vain yksi voima, joka on 100 %:sesti hyvää ja rakastavaa. Siihen olisi mukava uskoa, mutta Esko Jalkanen selittää, että maapallolla näin ei ole. Sillä henkistä bioenergiaa voi olla myös miinusmerkkisenä. Henkilöllä, jonka henkinen Be on miinuksella, tai jolla on "musta viitta" tai "musta häntä", on pahat mielessä. Mitä voimakkaampi taho on kyseessä, sitä enemmän pahaa saadaan aikaan. Tarvitseeko mainitakaan, että Stalinilla, Hitlerillä ja Saddam Husseinilla oli mittavat miinuksen puolella olevat bioenergiat? Piruja löytyy aina ja kun katsoo ihmiskunnan historiaa, ei tätä ole lainkaan vaikeaa uskoa. Joku aina tahtoo toisille ikäviä asioita ja jos karmanlaki niin vaatii, asiat voivat eskaloitua hirvittäviin mittasuhteisiin.

Pahat voimat jylläävät voimakkaasti ja niitä vastaan on taisteltava. Jopa n. 27 % syntyvistä lapsista (vuonna 1999 kirjoitetun tiedon mukaan) kantaa mukanaan edellisistä elämistä periytyvää mustaa viittaa, eli miinusmerkkistä bioenergiaa. Elämä on siis oikeasti hyvän ja pahan välistä taistelua, kuten tuhannet elokuvatkin opettavat. Ja jotkut lapset ovat ihan oikeasti pikkupaholaisia, kuten opettajat saattavat tietää. Odotas kun ne kasvavat aikuisiksi ja saavat lisää voimaa.

Homma muuttuu mielenkiintoiseksi, kun Esko Jalkanen paljastaa, että näitä piruja voidaan puhdistaa ja pistää hyllylle. Tähän ei riitä "valurautaihmisen" toiveet ja voimat, vaan nyt tarvitaan uuden ajan ihmisiä, jotka ovat henkisellä auttamisen polulla. Mitä suurempi henkinen bioenergia on - ja sen suuruus voidaan mitata varvulla, jonka vastaukset antaa kosminen äly - sitä mittavampaa puhdistustyötä voidaan suorittaa. Esimerkiksi aikamme suurmiehellä Albert Einsteinilla henkinen biokenttä oli 5000 metriä. Ei ihme, että aivokopassa värähteli ja lamppu syttyi!

Minä olen päättänyt, että tänä vuonna en puhdistakaan pelkästään oman kodin nurkkia. Nyt lähdetään pikkuhiljaa kasvattamaan omaa henkistä kapasiteettia, jotta voin pukea supersankarin viitan harteilleni, ottaa varvun käteen ja alkaa taistoon pahan voimia vastaan. Täytyy vaan ensin käydä kurssit ja selvittää mistä rautaseoksesta olen itse tehty. Että väriseekö yhtään vai ei. Riippuu siitäkin, mitä sitä edellisissä elämissä on tullut tehtyä.

Uskomattomia asioita voi tapahtua ja tämä kuulostaa juuri sellaiselta. Mutta ihminen on käynyt kuussa ja löytänyt elämää Marsista (Esko Jalkasen mukaan Marsissa oli ihmiskunnan kaltainen elämä 20 miljoonaa vuotta sitten, mutta pistivät ranttaliksi, vähän niin kuin me täällä Telluksella nyt ja koko planeetta sanoi lopulta poks). Vesimiehen aikakaudella koko ihmiskunnan kehitys alkaa kiihtyä ja värähtelyt kasvavat. Se ei tapahdu meidän näkövinkkelistä ihan vuodessa eikä parissa, mutta oletko pannut merkille, kuinka yhteiskunta on koko ajan henkistymässä? Uusille energioille on suuri tilaus. Minäkin haluan tankata henkistä bioenergiaa!

Hurjia voimia tuolla universumissa. Tuntuu, että mitä yksi ihminen oikein voi tilanteelle tehdä. Nyt tiedän, että itse asiassa aika paljonkin.

Photo by Greg Rakozy on Unsplash


2 kommenttia:

 1. Hei! Osaatkom sanoa mistähän saisi tietoa negatiivisesta maasäteilystä. Olen erikoisen herkkä kaikille tuollaisille asioille. Viime vuonna purimme mökin tilaltamme. Entisen mökin makuuhuoneessa sänky oli sellaisessa paikassa että joka paikka tuli kipeäksi ja oli jotenkin kylmänkalsa koko yön. Kun siirsin sängyn toiselle puolelle huonetta ja laitoin patjan alle suuren nahka-alustan niin ongelma poistui. Ensi kesänä rakennamme uuden mökin melkein samalle paikalle. Sauna tulee siihen kohtaan missä oli makuuhuone ja uusi makuuhuone koilliseen noin 10 metriä koilliseen entisestä. Miten voisi saada selville mihin suuntaan nuo linjat kulkevat. Toinen asia: Onko lanka-sormus tempusta mielestäsi hyötyä? Entisen sängyn paikalla sormus pyöri ihan hyrränä. Lisäksi entisen mökin rappusten kohdalta kulki muurahaisten polku. Onko pahasta katkaista niiden meno? Jos tiedät mistä näihin asioihin saisi vastauksia, olisin kiitollinen. Hyvää jatkoa sinulle! Bligisi on erittäin kiinnostava😊

  VastaaPoista
 2. Hei,

  Anteeksi, että huomasin kommenttisi vasta nyt!
  Ottaisin ehdottomasti yhteyttä Esko Jalkasen Luonnonvoimat yhdistyksen toimistoon. Osoite ja linkki on täällä.

  http://www.eskojalkanen.net/yhteystiedot

  Jos muurahaisia on paljon ja sormus tai heiluri pyörii hurjana sängyn kohdalla, ongelma on ihan todellinen.

  VastaaPoista