Sivut

maanantai 30. heinäkuuta 2018

Total eclipse of the heart

Muistatte varmaan, kun Ilkka Kanervalta meni ministerin pesti alta naissotkujen vuoksi? Hän sanoi legendaarisesti, että kortti tuo ja kortti vie ja nyt se hemmetin sim-kortti vei kaiken!

Minulla on vähän samanlainen fiilis tästä täydellisestä kuunpimennyksestä. Se pikemminkin pimensi koko elämän, ei vain yhtä hetkeä taivaalla. Syytän sitä parisuhteeni kariutumisesta. Kiitti vaan, kuu! Mene jonnekin muualle seuraavan kerran pimenemään ja jätä minun elämäni rauhaan.

Viimeksi vuonna 1971 oli kuulemma täydellinen kuunpimennys Vesimiehen merkissä. Silloin en onneksi ollut vielä hengissä. Nyt olen, jotenkuten. Hiukan pimeänä.

Tämä heinä-elokuun pimennyskausi ja muut tämän kesän astrologiset tapahtumat osuvat kartalleni todella pahaan paikkaan. Merkurius ja Mars peruuttavat ja molemmat ovat kartallani merkittävässä asemassa, siinä Vesimiehessä. Johon myös tuo totaalinen ja kohtalokas kuunpimennys osuu. Kaikki siis tuntuu osuvan suoraan maaliin. Siitä tämän kirjoituksen nimikin, total eclipse of the heart. Tunnelmat ovat sangen synkät. Jos uudistusta elämään kaivataankin, se tulee pahimman menetyksen kautta. Eihän tässä näin koskaan pitänyt mennä!

Kaikki edellämainitut planetaariset kappaleet ovat kaiken lisäksi pakkautuneet kakkoshuoneeseen, jonka merkitys on "henkiset voimavarat, arvot ja omanarvontunne, raha, omaisuus". Henkiset voimavarat ovat nyt nimenomaan koetuksella.

12.7. kaikki käynnistyi auringonpimennyksellä, Leijonan merkissä. Omasta kartastani Leijona löytyy huoneesta 8: "intiimit suhteet, seksi, yhteinen talous ja sidokset, sisäinen uudistuminen, yksinäisyys, kuolema". Suurinpiirtein tuossa järjestyksessä ne nyt myös kaatuilevat kaikki: kun lähtee lähin ihmissuhde purkautumaan, intiimi läheisyys häviää, talous romahtaa, edessä jonkinlainen sisäinen pakkopullauudistus sekä yksinäisyys ennen kuolemaa. Tässäpä sitä on ihmiselle jotain mitä odottaa!

27.7. tuo täydellinen kuunpimennys vei maaliin sen, joka oli jo reilua viikkoa aiemmin alkanut, lopun alku. Vesimiehelle JA Jousimiehelle on luvattu tärkeissä ihmissuhteissa loppuja ja kuinka ollakaan sellainen kuvio pamahti päälle ihan jostain toisesta ulottuvuudesta. En vieläkään ymmärrä mistä avaruusromusta oikein sain osuman päähäni. 

Jos olisin osannut ennakoida ja varautua paremmin, niin puolisolle eli aurinkomerkki Vaa'alle ja nousumerkki Ravulle luvattiin irtiottoa kahlitsevista tilanteista ja suhteista, selkeää pesäeroa entiseen, vapautumista menneestä, itsenäisyyden etsimistä. Jos olisin tajunnut tämän ennusteen voivan olla täyttä totta eikä pelkkää polemiikkia, olisin ehkä pitänyt suuni kiinni kriittisellä hetkellä enkä kysynyt, onko suhteellamme vielä tulevaisuutta, eri puolilla Eurooppaa. 

Se kysymys nimittäin aloitti hurjan spiraalin ja purkuaallon. Sim-kortti todellakin vei kaiken yhden puhelun aikana. Ilman sitä kysymystä saattaisimme olla vielä onnellisesti yhdessä ja asiaa olisi ruvettu käsittelemään vasta myöhemmin, vähemmän tulenherkkänä ja räjähdysalttiina aikana. Kunpa olisin vaan kysynyt miten menee ja sanonut, että täällä menee hyvin. Olet rakas. Hyvää yötä. Sen sijaan kysyin miten meille oikein käy nyt kun asumme eri maissa, ja kun et osannut vastata siihen etkä muihinkaan kysymyksiini suhteemme tulevaisuudesta, hermostuin. Lähti niinsanotusti sim-kortti käsistä. Ja sitten yhtäkkiä suhde oli ohi, sanottu irti kuin vanhanaikainen puhelinliittymä. Nyt ollaan sitten kokonaan ilman kapulaa.

En osaa sanoin kuvailla kuinka dramaattisia nämä yhtäkkiset muutokset voivat olla. Täydellinen kuunpimennys vaikuttaa kuusi kuukautta, ja 20.1.2019 on vuorossa vielä toinen täydellinen kuunpimennys, Leijonan merkissä. Tilanne on vielä pitkään päällä.

On enemmän kuin varmaa, että astrologialla oli täysi osallisuus meidän suhteemme kriisiin ja päätökseen. Ihan kuin joku tuolla jossain olisi katsonut kelloa ja päättänyt, että nuo kaksi ovat nyt olleet liian kauan yhdessä, ei tätä jaksa katsella. Vaihdetaan kanavaa.

Total f*ckin' eclipse of the heart.
Kuukuvat Heidi Vuorinen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti