Sivut

torstai 18. lokakuuta 2018

Suurten muutosten Koiran vuosi

Tänään Vesi-Hevosen päivänä kiinalaisessa kalenterissani lukee Success. Ja yhtäkkiä tajusin, että sitähän se nimenomaan on. Sillä vaikka Koiran vuosi on ravistellut minua ja etenkin parisuhdettani kuin maanjäristys, jonka hengästyttäviä jälkijäristyksiä käyn vielä läpi, niin maaelementti Koiran muodossa tekee kiinalaiselle astrologiselle kartalleni - ja sitä myötä elämälleni - kuitenkin myös hyvää. Samoin tuo päivän tarjoama heppaenergia.

Törmäys astrologisella kartalla ylipäätään aiheuttaa sen, että jotain alkaa vihdoin tapahtua, sinut ikään kuin pakotetaan liikkeelle ja muutokseen mukaan. Varmasti se kotisohva on paras mukavuusalueesi, mutta pitääkö siellä koko loppuelämää viettää?

Törmäillään siis vähän ja katsotaan mitä muutoksia siitä syntyy. Ei enää pelkkää status quota, vaan jotain actionia myös. Saatanpa vielä saada tästä tujusta törmäysvuodesta mehevän luun viemisiksi seuraavaan, Maa-Sian, vuoteen. Mahdolliset ensi vuoden murheet ovat vielä ensi vuoden murheita.

Minun kartallani muodostuu Tiikerin, Hevosen ja Koiran välinen tuliliitto, silloin kun saan napattua mukaan jostain Koiran ja Hevosen. Yksistään en Tiikerieni avulla siihen pysty. Tuli edustaa minulle yhtä suotuisaa elementtiä ja myös rahaa ja omaisuutta. Kyllä kiitos, sitä lisää tähän laariin!

Tässä vuodessa (2018), ja nyt tässä kuukaudessa (lokakuu), on Koiraa kerrakseen, peräti tuplaten. Kun saadaan vielä täsmäisku Hevosesta, kuten tänään 17.10.2018, kun on Yang Vesi-Hevosen päivä, olenkin yhtäkkiä ihan tulessa. 

Nyt saan vihdoin jotain aikaan, nyt syntyy tekstiä niin kuin pitää syntyäkin, kiitos Hevosen, joka potkii minua pyrstölle. Tiikerini ei tykkää siitä yhtään kyttyrää, että joku tulee välillä näyttämään sille närhen, tai siis sen Hevosen, kunnolliset värkit.

Maaelementin asettamat raamit tekemiseen ja työasioihin, Koiran aiheuttama kokonaisvaltainen törmäys ja asioiden ajautuminen aivan uusille urille sekä siihen päälle vielä tulen tuikkausta sopivassa määrin. Mitä se oikein merkkaa? Minulle henkilökohtaisesti se merkitsee sitä, että pääsin Astro-Sepon tiimiin tekemään kiinalaista astrologiaa. Ihan oman näköistäni ja omilla sanoillani, lähestulkoon vielä omilla ehdoillani. Tässä on sitä synergiaa ja huipputiimi takana.

Eli nyt Hevosen päivänä minulla ei ole aikaa itkeä menetettyjen rakkauksien perään. Nyt painetaan astrologian parissa ja kartoitetaan uusia polkuja taivaan tähtiin. Ja tehdään se kaikki eläimellisellä vaistolla.

Otetaan siis tähän kirjoitukseen mukaan yhteiskuvat Sepon kanssa ja teemabiisiksi vielä Cosmon Animali. Laulun viesti kuuluu, että mies ja nainen, olemme pohjimmiltaan pelkkiä eläimiä. Eikä siinä ole mitään hävettävää. Elämä on tehty elettäväksi ja astrologia on tehty tulkittavaksi!


Valmiina astrologiseen yhteistyöhön, jossa itä ja länsi kohtaavat!

Tulossa pian Astro.fi-sivustolle lähelle näppäimistöäsi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti