Sivut

tiistai 20. marraskuuta 2018

Lentäjämies ja Vaahteranmäen Eemeli

Mitä yhteistä on delfiineillä, Vaahteranmäen Eemelillä, lentäjämiehellä, lohikäärmeellä ja vanhalla kiinalaisella tietäjällä?

Vastaus: nämä kaikki näkyivät energiakentässäni. 

Osallistuin henkisten heimolaisteni kanssa yhteiseen kanavointi-iltaan. Tätä voisi siis kutsua meedio- tai selvänäkijäistunnoksi, energiakanavoinniksi tai henkimaailman viestien välittämiseksi. Oli nimitys mikä tahansa, selvänäkijä ei tiennyt minusta mitään etukäteen. Hän yksinkertaisesti otti "kolmannen silmän käteen" ja kertoi mitä hänelle näytettiin. 

Minulle hän kertoi ensi töikseen, että kuulun venekansaan, ja meret, saaret ja syvyydet ovat osa energiaani, joka vie suoraan muinaiselle Atlantikselle asti. Enpä olisi arvannut, että se on ensimmäisiä asioita, joka minusta ulospäin näkyy!

Ympärilläni pyörii iloinen katras delfiinejä, maahisia, luonnonhenkiä ja muuta energeettistä pikkuväkeä. Näillä oli kuulemma niin vinha meininki, että selvänäkijäkin olisi halunnut käydä heidän kanssaan piirileikkiin pomppimaan. Ilmankos minulla on viime aikoina ollut niin hauskaa, jos on tällainen ilopilleriporukka aina energiassa mukana!

Kanavoija sanoi, että minussa vaikuttaa vahvasti tuo rajoja rikkova, villi ja vapaa sisäinen lapsi. Koska minulla ei ole tässä elämässä lapsia, niin olen itse tuo lapsi, jonka mielitekojen mukaan mennään. Energiani on pomppivaa, eli pompin asiasta toiseen niin kuin lapsi, joka tutkii ensin yhtä, sitten toista asiaa, täysin keskittyneenä ja lumoutuneena kunnes kyllästyy ja jatkaa uuteen kohteeseen, innostuen uudelleen elämän ihmeistä. 

Olen kuin Vaahteranmäen Eemeli, joka on kiivennyt kirkontornin nokkaan ja katselee sieltä alas tomussa kulkevia ihmisiä, itse tomut jaloistaan jo pudistaneena. Hei täältä ylhäältä näkee paljon kirkkaammin ja kauemmas, utelias Eemeli minussa hihkuu. Vaikka en kuulemma ihan täysin tähän maalliseen maailmaan kuulukaan, olen silti päättänyt itse tänne syntyä ja herätellä ihmisiä näkemään elämää ja asioita lapsen tavoin, lapsen ilon ja energian kautta. Minun ei tarvitse tässä elämässä olla vakava ja vastuuntuntoinen aikuinen. Enää.

Eemeli ei kysele muilta, vaan tekee vapaasti ihan niin kuin itse lystää, vaikka sitten laittamalla potan päähän. Sääntöjä ei ole tai sitten ne keksitään itse. Minun ei ole tarkoituskaan kuunnella mitä muut sanovat tai ovat puuhistani mieltä, sillä ei Eemelikään paljon muille korvaansa lopsauta. Minusta välittyvä Eemelin kapinahenki tuntui siis heti hyvin omalta.

Lapsenmielisyys, ilon energia ja auringon voima mainittiin kanavoinnin aikana useasti - energiani on uteliasta, paikasta toiseen vapaasti liikkuvaa. Minun on tarkoituskin olla vapaa, astraalitasolta asti, joten vapaudenkaipuuni ei todellakaan ole mitään päälleliimattua, vaan syvältä eri energiatasoilta kumpuavaa. Minun terveyttäni, elinvoimaani ja vapauttani suojellaan, jotta se ei enää tahriudu tai häiriinny. Olen suojeluksessa.

Kanavoija näki, miten suuria tunteita käyn läpi ja kuinka tehtäväni on sukeltaa monen sielumaailman läpi ja tuoda sieltä tietoa näkyville tähän "pintamaailmaan". Etsin ja välitän tietoa sielujen syvyyksistä ja tuon sen oman tunnekehoni ja sydämeni (ja samalla näiden kirjoitusten) kautta muiden koettavaksi. Aika hieno tehtävä, eikö?

Menneissä elämissä olen myös pomppinut monta uskontoa läpi, varsinaisen uskontoputken, enkä ole ollut vakuuttunut oikein mistään. Kaikkea on kokeiltu, mutta njääh, ei niissä ollut tarpeeksi sisältöä tai hohtoa. Siksi en tässäkään elämässä ole ollut kovin uskonnollinen, mutta nyt löydänkin oman tapani olla henkinen ja välittää sitä esimerkkiä myös muille. 

Esiin tulivat yllättäen myös sanat Lohikäärme ja Kiina. Minulla on ollut jotain tekemistä aiemmin Kiinan kanssa ja olen siellä todennäköisesti elänytkin. Energiakenttääni ilmestyi vanha kiinalainen tietäjä pitkine valkoisine viiksineen, joka otti syömäpuikoilla aina yhden uskomuksen kerrallaan esiin ja hylkäsi sen sitten. Kiinalaisen tietäjän viesti minulle oli "Yksinkertaista, yksinkertaista!". Ja kuinka ollakaan, se juuri on mielessäni ollut monenkin asian, ei vähiten fengshuin suhteen. Karsitaan turha pois ja aloitetaan alusta!

Sisäinen Lohikäärmeeni tietysti oli mielissään, kun hänet oli tunnistettu, ja fengshui-konsultti ja kiinalainen astrologi minussa sai vahvistusta siitä, miksi olen tälle tielle päätynyt. Tällä kaikella on kuin onkin tarkoitus, enkä ole tehnyt mitään valintoja sattumalta. Tämä kaikki on suoraa jatkumoa menneistä elämistä.  

Mutta nyt päästään vihdoin mieltä poltelleeseen asiaan. Mitä selvänäkijä sanoo rakkauselämästäni?

"Tuolta tulee tuollainen mies nyt esiin. Se on englantilainen, lentäjä. Onko sinulla tällä hetkellä miessuhdetta?"
- No ei kyllä oikein ole, pelkkä haikailusuhde ainoastaan.

Onpa yllätys, että nyt tulee ihan uudenlainen ulkomaan mies kuvioihin, joka nappaa minut siivelleen ja lennättää Englantiin asti. Taasko kaukosuhteita, ehdin jo ajatella. En ollut ihan englantilaista miestä nyt tähän hätään ajatellut...

Kyseisellä miehellä oli nahkainen lentäjänlakki päässä, ja kun hän otti sen pois, alta paljastui kihara, punertavanvaalea tukka. 

Lentäjämies saapui paikalle pyytämään anteeksi. Hän sanoo, ettei nyt millään pysty ottamaan sinuun yhteyttä. Hän ei vaan kertakaikkiaan kykene siihen, sillä mies on lähestulkoon järkensä menettänyt (no siltä minustakin tuntuu). Ja jos sinä olet katkaissut välit häneen (Oletko? Juu olen), niin hän kyllä ymmärtää ja antaa sen anteeksi. Oli tilanne sitten mikä tahansa, lentäjämies on aivan jumissa eikä pysty lähestymään sinua. 

Viesti tuli perille, eikä siinä ollut mitään epäselvyyttä. Juuri tämähän on tilanne myös reaalimaailmassa, jossa laastarin, hullun rakkauden ja kaksoisliekin kautta ollaan nyt päädytty lentäjänimikkeeseen. No rakkaalla laps... ööh on monta nimeä! 

Selvänäkijä mietti hetken ja päätti sitten, että tehdään asialle jotain. Autetaan lentäjää pääsemään ahdistuksestaan eroon. Ja niin kävi, että lentäjämies "hajosi" siinä silmien edessä, alkoi väreillä ja kipinöidä ja meni ihan palasiksi. Hänen vastustuksensa siis haihtui savuna ilmaan ja hänen kuvansa katosi. 

Nämä välitetyt viestit ovat varmasti vielä tiedostamattomalla tasolla ilmaan sinkautettuja, eikä ole tietoa milloin tämä alkaa näkyä tässä nykyisessä, oikeassa 3D-elämässä. Jään siis odottamaan, milloin hän lentää takaisin minua kohti.

Ehkä vielä ei kuitenkaan kannata tähyillä savumerkkejä tai lentonäytöksiä taivaalta, sillä sain henkimaailmalta ohjeeksi odottaa rauhassa ja olla pitkämielinen. Kärsivällisyyskoulua siis taas edessä, sitä missä olen kaikkein huonoin. Siksi kai sitä pitää niin hartaasti harjoitella. Eemeli ei kyllä odottaisi! Eemelin sanavarastossa ei edes ole sanaa kärsivällisyys. Ennemmin potta päähän ja menoksi.

Sitten minulta kysyttiin, että laulanko (en), kirjoitanko tai teenkö kuvia (kyllä). Ja sitten minulle sanottiin ohjeeksi, että "kirjoita, kirjoita, kirjoita!". Minun pitäisi kuulemma kirjoittaa varsinkin lapsille, tuoda lapsenmielistä iloa esille.

Koska olen havahtunut siihen, että ikäiseni miehet ovat kaikki "lapsellisia", niin kysyin, että kuuluuko elämääni vielä lapsia, ei omia, mutta toisten. Ja tähän oli kiertelevänä vastauksena, että lapset rakastavat minun riemukasta delfiinienergiaani ja hakeutuvat samankaltaisensa luokse pitämään hauskaa. Ja että minun pitää kirjoittaa lapsille. Vai niin. Enpä ollut sellaista koskaan ajatellut. Olipa kerran sellainen Eemeli...

Kysyin elämäntehtävästäni, että onko sen tarkoitus olla yksinpuurtamista, sellaista yksinäistä hommaa, vai voiko sitä tehdä yhdessä jonkun kanssa, voiko se olla yhteinen, jaettu projekti. Sain vastauksen, että aurinkoenergiani on niin voimakasta, että siihen ei kukaan heikko kumppani voi tulla. Sellaiset karsiutuvat heti pois. Mutta jos pyydän oikeanlaista miestä, niin sen kyllä saan. Kehotuksena oli, että nyt vaan toiveet miehestä ylös paperille, koukut järveen ja virvelit veteen! Saat sen mihin keskität energiasi. Silloin rinnalle voi löytyä se tarpeeksi voimakas kumppani, jota en käräytä aurinkoni valolla ja kuumuudella.

Kävi vielä ilmi, että arkkienkeli Mikael tekee minulle parhaillaan veden vihkimystä. Minussa oleva voimakas vesienergia puhdistetaan ja sitä suojellaan, eikä siihen voida ottaa mitään likaista, sameaa vettä mukaan sotkemaan. Jos joku "likaisen veden mies" siis lähestyy minua, hänet siivotaan pois. Luokseni pääsee vain puhdasta energiaa, samanlaista värähtelyä.

Veden vihkimysprosessi on ohi tammikuuhun mennessä ja silloin sisäinen lapseni kiikkuu innoissaan, täynnä energiaa edestakaisin ja miettii mihin nyt pomppaisi, mitä seuraavaksi kokeilisi. Tuli ja vesi ovat minussa silloin puhtaat ja voimakkaat eikä mikään ole enää esteenä. Kiikkuni nousee korkealle ja voin hypätä mihin haluan. Vaikka sitten lentäjämiehen siivelle ottamaan vähän lisää vauhtia. Lentokoneella pääsee lujaa.


Kuvalähde: www.bbc.com










Tähän sopiikin muuten mainiosti teemabiisiksi 


Mietin miten sinut saisin
Pois mun mielestä
Ei lentojätkä saa
Tyttökultaa rakastaa
Hänet hänen täytyy unohtaa
Vaikka valo rinnassaan
Ei suostu sammumaan
Hänet hänen täytyy unohtaa


Kuules lentojätkä, ei peli vielä ole menetetty. Laita nahkapipo takaisin päähän ja käännä virta-avainta. Tyttökullan propellit on vasta käynnistetty eikä tämä kone ihan heti hyydy!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti