Sivut

torstai 22. marraskuuta 2018

Täysikuun toiveet

Kello on 11:11 ja päivämäärä 22.11. kun alan kirjoittamaan tätä. Tähän marraskuuhun osuu merkittäviä numeerisia päiviä, kuten 11.11.2018 (3 x 11) ja 22.11.2018, kaikki mestarinlukuja, jotka vahvistavat manifestointia. Jos joku nyt sellaista sattuu harrastamaan.

Olen alkanut nähdä näitä lukuja 11 ja 22 vähän joka paikassa, nyt kun niihin huomiota kiinnitän. Jos uskoisin näkymättömiin energioihin ja ohjaukseen (ja minähän uskon), niin tietäisin, että kohta alkaa tapahtua. Toiveista tulee totta ja huominen täysikuu Kaksosissa laittaa niihin vielä kunnolla lisää hanaa.

Kirjoitin jokin aika sitten, että minulla ei oikeastaan ole enää mitään materiaalisia toiveita. Luulitko, että se oli ihan totta? Kyllähän se henkevältä ja ylevältä kuulostaa, ja kieltämättä materia on minulle ihan yksi lysti kun mietin, että ottaisin mieluummin kunnon tujauksen rakkautta, mutta kyllähän sillä pätäkällä olisi myös käyttöä. Sillä voisi toteuttaa hurjimpiakin toiveita.

Kerronkin teille - ja täysikuulle - nyt toiveeni, joita mielellään saa laittaa eteenpäin. Nyt annan mielikuvitukseni lentää!

Koska rakastan ilotulituksia (rahaa palaa taivaalla, haa! Täysin turhaa ja niin tarpeellista), haluan nähdä tajunnanräjäyttäviä ilotulituksia maailman suurissa kapitaaleissa. Kestäkööt ilotulitukset loputtomiin ja täyttäköön värisade koko taivaankaaren ja verkkokalvot. 

Haluan nähdä kiinalaisen uudenvuoden Kiinassa ja nähdä pelkkää punaista. Haluan syödä ruokia, joista minulla ei ole aavistustakaan mitä ne ovat. Haluan kävellä Kiinanmuurilla ja tietää, että nyt näyn avaruuteen asti. Haluan yöpyä kalliissa hotellissa tietämättä paljonko se maksaa ja syödä aamiaista sängyssä, koska olen liian voipunut yön koitoksista pukeutuakseni ja mennäkseni aamiaissaliin. Haluan, että puna poskiltani ei ihan heti laskeudu.

Haluan unohtua eksoottiseen ja kaukaiseen kylpylään, jossa minut liotetaan, rentoutetaan, hierotaan ja puunataan täysin uudeksi ihmiseksi, pehmeäksi, tuoksuvaksi, uudestisyntyneeksi. Haluan kampaajan, meikkaajan, stailistin ja elämää suuremman illan, elämää suuremmissa puitteissa, elämää suuremman ihmisen kanssa. Haluan odotuksen tuntua, että jotain suurta on tapahtumaisillaan. Ja sitten se on vieläkin suurempaa.

Haluan tanssia yön läpi koskaan väsymättä. Suudella tietämättä mitään mistään muusta. Syödä lounaan aamiaiseksi. Keksiä ruokapöydälle muuta virkaa.

Haluan kokea vauhdin, korkeuden ja vaaran. Haluan kiivetä tulivuorelle ja katsoa laavaa silmiin, haluan liitää ilman halki ja voittaa pelkoni, haluan nähdä meren salatut ihmeet - ja selvitä hengissä. Haluan kokea, kun kaikki aistit ovat äärimmilleen viritettynä.

Haluan elää täydellisen päivän, jolloin aamulla herään enkä tiedä yhtään mistä itseni illalla löydän. Haluan nauraa niin, että vatsalihakset saavat treeniä ja hymykuopat ilmestyvät kasvoilleni ensi kertaa. Haluan nauraa niin, että tarvitsen itkunkestävää mascaraa.

Haluan nähdä auringonnousun ensi säteiden kurkottavan merestä, haluan nähdä auringonlaskun maagiset sata oranssin sävyä. Haluan nähdä vihreät revontulen hännät ylläni, ainaisessa tangossa viettelemässä mukaan. Haluan olla maailmanomistaja, vaikken mitään muuta omistaisikaan kuin muistot.

Haluan etten vanhana muistaisi kaikkea. Ei siksi, että muisti olisi mennyt, vaan siksi, että muistettavaa olisi niin paljon.


Haluan!Tästä on toiveet tehty.

Kuvat: Fireworks Hanabi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti